Sporturi

Mihaela Buzărnescu a semnat cu CS Dinamo: ”Obiectivul meu este calificarea la Jocurile Olimpice”

23.04.2021 | 15:10
Mihaela Buzarnescu a semnat cu CS Dinamo Obiectivul meu este calificarea la Jocurile Olimpice
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu a semnat cu CS Dinamo și va reprezenta clubul din Ștefan cel Mare în următoarea perioadă.

Sportiva născută în București și care la începutul lunii viitoare va împlini 33 de ani este în acest moment clasată pe locul 138 WTA.

ADVERTISEMENT

După ce a jucat pentru România în Billie Jean King Cup, Buzărnescu și-a luat o pauză, iar urmăptoarul turneu la care va participa va fi la Saint Malo, în perioada 3 și 9 mai.

CS Dinamo a anunțat transferul jucătoarei de tenis Mihaela Buzărnescu

CS Dinamo a anunțat pe contul de Facebook faptul că Mihaela Buzărnescu a semnat cu gruparea din Ștefan cel Mare, după ce anterior îi adusese pe Raluca Olaru și Marius Copil, dar și pe antrenorul Andrei Pavel.

ADVERTISEMENT

”Mă bucur că voi concura pentru Dinamo, un club care înseamnă enorm pentru istoria tenisului românesc. Obiectivul meu în acest an este calificarea la Jocurile Olimpice și o evoluție cât mai bună la Tokyo. Pentru a-mi atinge obiectivul trebuie să ajung în Top 60 mondial, dar mă simt bine și sunt convinsă că pot să-l îndeplinesc”, a declarat Buzărnescu.

Mihaela Buzărnescu CS Dinamo

Miki are în palmares un titlu WTA câștigat la San Jose în 2018 și alte două finale pierdute în același an. 2018 este anul în care a avut cea mai bună clasare în ierarhia jucătoarelor profesioniste (poziția 20). Ea a câștigat și un turneu WTA la dublu la Strasbourg 2018, alături de Raluca Olaru.

ADVERTISEMENT

Buzărnescu, jignită în Australia

Buzărnescu este în acest moment în așteptare în ceea ce privește turneul de Grand Slam de la Roland Garros, ea fiind a cincea pe lista rezervă. Tot pe lista de rezve se află și Ana Bogdan, iar Simona Halep, Patricia Ţig, Sorana Cîrstea şi Irina Begu au locul asdigurat pe tabloul principal.

Mihaela Buzărnescu a avut parte de scene incredibile pe terenul de tenis, la partida disputată în cadrul turneului WTA Phillip Island Trophy de la Melbourne, de la începutul anului, ea izbucnind în lacrimi după ce a fost jignită de adversara sa, Jill Teichmann.

ADVERTISEMENT

Incidentul s-a produs în momentul în care Jill Teichmann a acuzat-o pe sportiva româncă că mimează o accidentare pentru a opri ritmul meciului prin pauzele medicale acordate. Elvețianca a strigat către româncă: “5-3…e o mizerie, e o mizerie ce faci!”, fără să îi pese de starea de sănătate a sportivei noastre.

ADVERTISEMENT