Sporturi

Mihaela Buzărnescu, admirată la New York: “Cum e posibil să joace la US Open? Impresionant…”

24.08.2018 | 19:29
Mihaela Buzarnescu admirata la New York Cum e posibil sa joace la US Open Impresionant

Mihaela Buzărnescu este admirată la New York. Mihaela Buzărnescu a fost adusă din nou în lumina reflectoarelor, de data aceasta la Flushing Meadows.

Mihaela Buzărnescu a fost apreciată din nou, de data aceasta la New York. A doua rachetă a României a intrat din nou în atenţia specialiştilor din tenis prin intermediul poveştii sale incredibile din lumea sportului alb. După ce a anunţat că va rămâne la New York, Miki şi-a ţinut promisiunea şi va intra pe teren la Flushing Meadows pentru a vedea cum se simte.

John Horn, producător atât pentru ESPN, cât și pentru WTA, a avut cea mai amuzantă reacție când a văzut-o pe Mihaela Buzărnescu pe tabloul US Open. După ce i s-a întâmplat româncei la Rogers Cup, acesta credea că bucureșteanca va sta departe de terenul de tenis până la finalul anului.

Mihaela Buzărnescu este admirată la New York

Mihaela Buzărnescu, locul 20 WTA,  a suferit o accidentare gravă în partida cu Elina Svitolina din cadrul turneului WTA de la Montreal. Revelația tenisului mondial a fost nevoită să părăsească terenul de joc într-un scaun cu rotile, în timp ce piciorul îi era bandajat aproape în întregime. Medicii de peste Ocean au analizat gravitatea accidentări, iar  a doua rachetă a României a anunțat că nu va putea participa în 2018 la US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al sezonului. Vești bune: niciun os rupt. Vești proaste: un ligament rupt și întindere la alte două. Sunt foarte tristă că nu voi participa la US Open, dar voi da totul să mă refac până la turneele asiatice. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, a scris jucătoarea din România pe rețelele de socializare.

Jucătoarea de tenis a revenit după doar două zile cu un mesaj mult mai optimist cu privire la o participare la turneul de Grand Slam din Statele Unite ale Americi. Buzărnescu a anunțat că rămâne în New York  până la turneul de Mare Șlem și va încerca să se refacă în timp utilRămân în New York pentru a mă recupera şi pentru a încerca să joc la US Open!, a declarat Mihaela Buzărnescu pentru ProSport.

Vestea l-a surprins pe John Horn, care rămăsese cu impresia că sportiva noastră e ieșită din circuit pentru o perioadă lungă. Mihaela Buzărnescu e doctor…pe bune că e…dar cum Dumnezeu e capabilă să joace la US Open după acea accidentare de la Montreal? Se părea că sezonul ei e încheiat. Impresionant, a scris John Horn pe Twitter. Mihaela Buzărnescu, favorita numărul 21 la turneul din New York, o va întâlni în turul inaugural la US Open 2018 pe cehoaica în vârstă de 19 ani, Marketa Vondrousova, locul 102 WTA.  Cu cine joacă Buzărnescu, Begu, Cîrstea, Niculescu şi Bogdan la US Open 2018.

Mihaela Buzărnescu, povestea anului 2018

Celebrul turneu disputat la New York va debuta pe 27 august, iar Mihaela Buzărnescu ar fi fost una dintre principalele protagoniste la ediția din 2018. Jucătoarea din România a câștigat primul turneu din carieră în luna iulie și era pe un trend ascendent în acest an. Buzărnescu a avut rezultate excelente în acest an și a ajuns pentru prima dată în carieră în Top 20. Mihaela Buzărnescu se află pe locul 15 în clasamentul sezonului și ar mai avea nevoie de 700 de puncte pentru a ajunge până pe locul 8, ultimul care duce la Turneul Campioanelor la finalul anului. Ultima poziție care garantează prezența la întrecerea din Singapore este ocupată în acest moment de blegianca Elise Mertens. Sportiva din România a avut un parcurs incredibil și 2017, an în care a adunat peste 70 și de victorii în circuit, multe dintre ele în turneele de tip ITF. Jucătoarea a început anul 2017 în apropierea locurilor 500, iar după evoluțiile din 2018 a ajuns în primele 20 de jucătoare din lume.