Sporturi

Mihaela Buzărnescu anunță că va reveni mult mai puternică pe teren: „M-a ajutat perioada grea din carieră!”

29.03.2020 | 20:25
Mihaela Buzarnescu anunta ca va reveni mult mai puternica pe teren Ma ajutat perioada grea din cariera
ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu a vorbit despre cum își petrece timpul pe durata epidemiei de coronavirus și a mărturisit că vede un avantaj din tot ghinionul ei, anunțând că va reveni mult mai puternică pe teren.

Mihaela Buzărnescu anunță că va reveni mult mai puternică pe teren

Mihaela Buzărnescu a vorbit de perioada pe care și-o petrece în propria locuință și a reflectat asupra carierei și vieții ei, motiv pentru care promite să revină mult mai puternică pe teren.

ADVERTISEMENT

„Importantă e sănătatea! Spre ghinionul meu, eram gata să plec în concursuri, dar din cauza acestei probleme (N.R – coronavirus) nu am mai plecat. Totuși, îl iau ca pe un plus pentru mine și cred că o să mă vedeți mai bună ca niciodată.

Stau în casă, dacă am nevoie să-mi iau ceva să mănânc merg la un supermarket de lângă mine și îmi iau strictul necesar, fac exerciții în casă, urc scările blocului și cam atât pot face.

ADVERTISEMENT

Sincer, îmi e frică de ceea ce se întâmplă acum și sper să nu mă îmbolnăvesc”.

  • 120 este locul pe care Mihaela Buzărnescu în clasamentul WTA

„M-a ajutat perioada grea din carieră!”

Mihaela Buzărnescu crede că perioada grea pe care a avut-o în carieră a ajutat-o să treacă mai bine, din punct de vedere psihologic, peste anularea turneelor din cauza coronavirusului:

„Înainte să rămânem acasă, mă gândeam că încă mă mai pot antrena, dar nu știam exact ce se va întâmpla, pentru că situația degenera în alte țări. M-a ajutat toată perioada grea pe care am avut-o în carieră, iar acum am speranțe mai mari de la viață”.

ADVERTISEMENT

„Sunt conștientă că alte persoane au trecut prin alte momente mult mai grele decât mine și sper să reușească să treacă peste această perioadă”, a mai spus Mihaela Buzărnescu.

  • 31 de ani a împlinit Mihaela Buzărnescu pe 4 mai