Sporturi

Mihaela Buzărnescu are încredere în Ana Bogdan: „Va face 2-1 pentru România!”

07.02.2020 | 20:58
Mihaela Buzărnescu are încredere în Ana Bogdan: „Va face 2-1 pentru România!”
Ana Bogdan se bucură alături de fani după victoria din Fed Cup
ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu nu a putut evolua contra Rusiei în Fed Cup din cauza unei accidentări, însă a fost prezentă în Sala Polivalentă și le-a făcut galerie Anei Bogdan și Gabrielei Ruse.

Mihaela Buzărnescu a făcut galerie din tribună

Buzărnescu (110 WTA) nu a putut evolua pentru România în meciul cu Rusia din Fed Cup, însă s-a alăturat suporterilor clujeni în tribună și a făcut galerie pentru Ana Bogdan și Gabriela Ruse.

ADVERTISEMENT

„Aveam mâinile reci și transpirate în același timp. Am răgușit de la atâta țipat. Mă bucur că am adus un punct azi, e mai ușor în afara terenului, chiar dacă emoțiile sunt foarte mari. În teren ai și presiunea meciului și presiunea rezultatului”, a mărturisit Buzănescu la Digi Sport.

Soarta calificării se decide în acest week-end

Gabriela Ruse (166 WTA, 22 de ani) a pierdut primul meci de la Cluj-Napoca, contra mult mai experimentatei Ekaterina Alexandrova (28 WTA, 25 de ani), scor 0-2 (1-6, 4-6). Experimentată, în condițiile în care Alexandrova e multiplă campioană la junioare la Wimbledon și Australian Open.

ADVERTISEMENT

Ana Bogdan (90 WTA, 27 de ani) a readus România în joc după ce a trecut de rusoaica Veronika Kudermetova (38 WTA, 22 de ani), scor 2-1 (6-3, 6-7, 6-1). Soarta calificării se va decide în acest week-end.

Mihaela Buzărnescu e convinsă că Ana Bogdan poate să o învingă pe Ekaterina Alexandrova, pentru ca mai apoi meciul să fie decis la „dublu”.

„Nu a fost ușor pentru Gabi Ruse, Alexandrova lovește bine. Ana a fost agresivă, hotărâtă. Eu cred că va face 2-1 pentru noi, Ana are un plus de experiență. Va fi un meci diferit mâine. De asemenea, cred că și Gabi are o șansă în fața Veronikăi Kudermetova”, a declarat tenimena.

ADVERTISEMENT

Buzărnescu speră într-o revenire în timp record

Chiar dacă a fost accidentată și nu a putut evolua pentru România în partida cu Rusia, Buzănescu speră să fie aptă de joc pentru următoarele partide pe care echipa națională le va disputa în următoarea fază a Fed Cup, în eventualitatea unei calificări contra Rusiei.

„Miercuri mă văd cu doctorul care m-a operat. Sper să reiau antrenamentele în trei săptămâni și cred că voi reveni la turneul de la Charleston. Sper să fiu aptă și să ajut și eu echipa cât pot la Budapesta”, a punctat sportiva.

  • 2 ore și 15 minute a durat partida dintre Ana Bogdan și Veronika Kudermetova
  • 1 oră și 5 minute a durat partida dintre Gabriela Ruse și Ekaterina Alexandrova
ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri