Sporturi

Mihaela Buzărnescu are un nou antrenor! Cine o va ajuta pe Miki să iasă din criză

17.03.2019 | 12:20
Mihaela Buzarnescu are un nou antrenor Cine o va ajuta pe Miki sa iasa din criza

Cu cine s-a înţeles Mihaela Buzărnescu pentru a o antrena. Mihaela Buzărnescu, locul 31 WTA, trece printr-o perioadă de criză care pare interminabilă, însă Miki ştie deja care este următorul pas pentru a depăşi acest moment nefast al carierei ei. A doua jucătoare a României în ierarhia mondială şi-a găsit antrenor, ea urmând a colabora cu Artemon Apostu Efremov.

Mihaela Buzărnescu şi-a găsit antrenor pentru a o scoate din perioada de criză

Mihaela a decis să facă o schimbare majoră în staff-ul ei pentru că lucrurile nu mai mergeau nicicum chiar dacă ea se simte bine din punct de vedere fizic. După ce în 2018 a făcut cunoştinţă cu cele mai înalte culmi ale tenisului mondial feminin, Miki s-a accidentat grav la turneul de la Montreal, Rogers Cup, iar de atunci, parcă nimic nu mai funcţionează aşa cum trebuie.

Chiar dacă acele probleme au apus de câteva luni bune, Mihaela nu se regăseşte pe terenul de tenis. Ea a înregistrat anul acesta nu mai puţin de opt înfrângeri şi o singură victorie. Dacă Mihaela nu începe în curând să lege iar victoriile, ea riscă să coboare abrupt în clasamentul WTA. Tocmai din acest motiv, Miki va beneficia de sfaturile lui Artemon Apostu Efremov, care a mai ajutat-o în trecut şi pe Irina Begu.

Mihaela Buzărnescu pe terenul de tenis

Mihaela Buzărnescu, hotărâtă să revină în top

În trecut, Mihaela a fost pregătită de Septimiu Frăţilă, însă jucătoarea de tenis din Bucureşti este de părere că acesta nu o mai poate ajuta, aşa că a renunţat la el. Fost jucător de tenis, ocupant al locului 310 ATP, Efremov are 39 de ani şi a devenit mai cunoscut pentru prestaţiile de la dublu, unde a făcut pereche cu Adrian Cruciat.

Pe post de antrenor, Artemon Apostu Efremov este considerat un tehnician de perspectivă, mai ales că el a ajutat-o foarte mult şi pe Irina Begu. Buzărnescu şi Efremov vor fi împreună pentru prima oară la Miami. Pe tablou mai sunt şi alţi români, printre care Simona Halep, Irina Begu sau Marius Copil.