Sporturi

Mihaela Buzărnescu, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. A încins internetul chiar de ziua ei. Foto

05.05.2021 | 20:17
Mihaela Buzarnescu asa cum nu ai mai vazuto niciodata A incins internetul chiar de ziua ei Foto
ADVERTISEMENT

Chiar dacă acum este doar o umbră a jucătoarei care în 2018 ocupa locul 20 în ierarhia mondială și reușea să acceadă în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, Mihaela Buzărnescu nu are motive de îngrijorare.

De îndată ce agață racheta în cui, se poate orienta spre o carieră în lumea modei. Nu credeți? Stați să vedeți fotografiile publicate în mediul online chiar în ziua în care a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani.

ADVERTISEMENT

Tot ce e mai bun abia acum urmează, pentru că am cei mai buni oameni în jurul meu. Vă mulțumesc tuturor pentru această petrecere surpriză. A fost uimitoare”, le-a transmis „Miki” prietenilor virtuali.

Mihaela Buzărnescu, apariție incendiară la ceas aniversar

După Fed Cup a fost foarte greu, am jucat cu dureri acolo, de asta nu m-am înscris la Madrid şi Roma. O să leg de acum Roland Garros cu Wimbledon. 

ADVERTISEMENT

Stau bine cu sănătatea, nu mai am dureri, voi merge la cât mai multe turnee şi sper să revin cu un trofeu”, a dezvăluit Mihaela Buzărnescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cum și-a caracterizat „Miki” colegele din circuit

Credeați că surprizele s-au oprit aici?  Ei bine, nu, pentru că îndrăgitul prezentator TV a provocat-o  să-și caracterizeze într-un singur cuvânt colegele din circuit. Și nu este vorba doar despre românce.

ADVERTISEMENT

Ana Bogdan – determinare, Irina Begu – ambiţie, Monica Niculescu – luptătoare, câine pe teren, Serena Williams – tigroaică, Simona Halep – pasiune, Sorana Cîrstea – longevitate.

Roger Federer – unicul, Horia Tecău – superbăiat, Marius Copil – amuzant, Rafael Nadal – fiară, Novak Djokovic – talentat şi barbar… are mentalitatea de a lupta până la moarte, Victor Hănescu – fair-play”, a răspuns Mihaela Buzărnescu.

ADVERTISEMENT

 „Obiectivul meu este calificarea la Jocurile Olimpice”

În altă ordine de idei, sportiva noastră, ocupantă a locului 143 în ierarhia mondială, a semnat cu CS Dinamo și este pregătită să lupte pentru calificarea la Jocurile Olimpice din vara acestui an.

Mă bucur că voi concura pentru Dinamo, un club care înseamnă enorm pentru istoria tenisului românesc. Obiectivul meu în acest an este calificarea la Jocurile Olimpice și o evoluție cât mai bună la Tokyo.

Pentru a-mi atinge obiectivul trebuie să ajung în Top 60 mondial, dar mă simt bine și sunt convinsă că pot să-l îndeplinesc”, a dezvăluit Mihaela Buzărnescu.

ADVERTISEMENT