Sporturi

Mihaela Buzărnescu, caracterizare pentru colegele din circuit. Ce a spus de Halep

05.05.2021 | 16:23
Mihaela Buzarnescu caracterizare pentru colegele din circuit Ce a spus de Halep
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu și-a caracterizat colegele din circuitul WTA într-un singur cuvânt și a explicat de nu s-a înscris la turneele de la Madrid și Roma.

Sportiva care marți a împlinit 33 de ani a semnat de curând un contract cu CS Dinamo și va reprezenta clubul din Ștefan cel Mare în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

La ultimul clasament WTA dat publicității, Miki coborâse cinci poziții și se afla pe locul 143.

Colegele din circuitul WTA, caracterizate într-un cuvânt de Mihaela Buzărnescu

Prezentă la emisiunea ”La Măruţă” de la Pro TV, Mihaela Buzărnescu a fost rugată să-și caracterizeze într-un singur cuvânt mai multe colege din circuitul WTA, dar și câțiva jucători din ATP.

”Ana Bogdan – determinare, Irina Begu – ambiţie, Monica Niculescu – luptătoare, câine pe teren, Serena Williams – tigroaică, Simona Halep – pasiune, Sorana Cîrstea – longevitate”, au fost răspunsurile date de Mihaela Buzărnescu în ceea ce privește fetele.

ADVERTISEMENT

Carcaterizările băieților au fost următoarele: ”Roger Federer – unicul, Horia Tecău – superbăiat, Marius Copil – amuzant, Rafael Nadal – fiară, Novak Djokovic – talentat şi barbar… are mentalitatea de a lupta până la moarte, Victor Hănescu – fair-play”.

Buzărnescu vrea cel puțin un trofeu până în toamnă

Referitor la absența de la turneele de la Madrid și Roma, Buzărnescu a explicat că a luat această decizie din cauza problemelor medicale: ”După Fed Cup a fost foarte greu, am jucat cu dureri acolo, de asta nu m-am înscris la Madrid şi Roma.

ADVERTISEMENT

O să leg de acum Roland Garros cu Wimbledon, o să fiu plecată două luni și jumătate. Stau bine cu sănătatea, nu mai am dureri, voi merge la cât mai multe turnee şi sper să revin cu un trofeu”.

Mihaela Buzărnescu a participat la mijlocul lunii aprilie la Billie Jean King Cup, și a pierdut ambele meciuri ale întâlnirii pe care România a cedat-o în fața Italiei, scor 1-3.

ADVERTISEMENT