Sporturi

Mihaela Buzărnescu – Elina Svitolina, momente incredibile! “Miki”, accidentare horror! A ieşit în scaun cu rotile de pe teren VIDEO

08.08.2018 | 22:00
Mihaela Buzarnescu  Elina Svitolina momente incredibile Miki accidentare horror A iesit in scaun cu rotile de pe teren VIDEO

UPDATE: Mihaela Buzărnescu se accidentează în setul decisiv la scorul de 3-6, 7-6, 3-3. Scene teribile la Montreal! Jucătoarea noastră s-a lovit la gleznă şi s-a prăbuşit la marginea terenului. Miki a izbucnit în lacrimi şi a primit ajutor imediat de la Svitolina şi de la arbitră. Ea a stat întinsă mai bine de 10 minute, interval în care a plâns de durere, în timp ce primea îngrijiri medicale. În cele din urmă, Buzărnescu a părăsit terenul într-un scaun cu rotile şi în aplauzele publicului. Elina Svitolina va merge în turul următor. 

Mihaela Buzărnescu, în lacrimi p teren
Mihaela Buzărnescu, urlete de durere pe teren la Rogers Cup! Românca s-a accidentat la gleznă!

VEZI ACCIDENTAREA MAI JOS

VEZI IEŞIREA DE PE TEREN:


UPDATE 3-6 7-6(5) 3-3: Miki pierde avantajul break-ului! Svitolina egalează la 3!


UPDATE 3-6 7-6(5) 2-3: Svitolina se apropie la un singur game!


UPDATE 3-6 7-6(5) 1-3: Svitolina recuperează un break!


UPDATE 3-6 7-6(5) 3-0: Mihaela obţine un nou break şi se gândeşte serios la turul al treilea la Rogers Cup!


UPDATE 3-6 7-6(5) 2-0: Miki îşi face serviciul şi se distanţează în setul decisiv!


UPDATE 3-6 7-6(5) 1-0: Mihaela începe setul decisiv cu break!


UPDATE 3-6 7-6(5): Mihaela Buzărnescu reuşeşte să trimită meciul în set decisiv!


UPDATE 3-6 6-6: Svitolina restabileşte egalitatea şi trimite setul în tie break.


UPDATE 3-6 6-5: Miki îşi mai face o dată serviciul şi va încerca să forţeze setul decisiv.


UPDATE 3-6 5-5: Svitolina egalează la 5!


UPDATE 3-6 5-4: Mihaela Buzărnescu se apropie la doar un game de setul secund! Svitolina va servi pentru a rămâne în set.


UPDATE 3-6 4-4: Mihaela reuşeşte imediat rebreak-ul! 


UPDATE 3-6 3-4: Svitolina face break-ul! 


UPDATE 3-6 3-3: Miki a avut două mingi de break, însă Svitolina a revenit şi a restabilit egalitatea!


 UPDATE 3-6 3-2: Deocamdată, în setul doi se merge cu serviciul. Niciun break până acum.


UPDATE 3-6 2-2: Setul secund pare a fi unul mult mai echilibrat decât primul.


UPDATE 3-6 2-1: Miki, mult mai bine la serviciu!


UPDATE 3-6 1-1: Svitolina îşi face şi ea serviciul şi egalează la 1.


UPDATE 3-6 1-0: Miki a început perfect setul secund şi conduce pentru prima dată în meci.


UPDATE 3-6: Svitolina îşi face serviciul şi câştigă primul set al partidei  după 33 de minute de joc.


UPDATE 3-5: Miki îşi face serviciul şi rămâne în set!


UPDATE 2-5: Svitolina ăşi face serviciul şi este la un singur game de primul set!


UPDATE 2-4: Mihaela îşi face serviciul pentru prima dată în meci şi se apropie la două game-uri de Svitolina. Miki mai are nevoie de un break pentru a se gândi la egalare!


UPDATE 1-4: Mihaela recuperează un break! Va servi pentru a se apropia de adversara sa.


UPDATE 0-4: Mihaela nu reuşeşte să-şi facă serviciul până acum în meci. Ucraineanca mai are nevoie de două game-uri pentru a câştiga primul set!


UPDATE 0-3: Svitolina serveşte perfect şi se distanţează la trei game-uri în prima manşă! 


UPDATE 0-2: Miki îşi pierde serviciul, iar Svitolina îşi adjudecă primul break al partidei.


UPDATE 0-1: Svitolina îşi face serviciul în debutul partidei.


UPDATE: Adversara Mihaelei Buzărnescu va începe la serviciu partida din turul al doilea imediat după ce arbitra de scaun va decide ca acest meci să înceapă. Câţiva stropi de ploaie şi-au făcut apariţia la Montreal!


UPDATE: Partida dintre Tsurenko şi Suarez Navarro s-a încheiat prin abandonul ucrainiencei! Meciul Mihaelei Buzărnescu începe în curând la Montreal! 


Mihaela Buzărnescu – Elina Svitolina, al treilea meci direct. Mihaela Buzărnescu trece prin cea mai bună perioadă a carierei sale. La 30 de ani, românca de pe locul 20 WTA a reuşit să câştige  primul ei titlu WTA, la San Jose, după finala disputată cu grecoaica Maria Sakkari. Pentru victoria de la San Jose, Mihaela Buzărnescu a încasat un cec în valoare de 136.695 de dolari şi primeşte şi 470 de puncte în ierarhia WTA. Miki nu a avut foarte mult timp să sărbătorească, şi a trebuit să meargă la Montreal.

Mihaela Buzărnescu, numărul 20 mondial, s-a calificat marţi în turul al doilea al turneului WTA de la Montreal, învingând-o în două seturi, 6-2, 7-5, pe chinezoaica Qiang Wang, venită din calificări. Buzărnescu, care şi-a trecut duminică în palmares primul său titlu WTA, la San Jose (California), şi-a asigurat un cec de 14.860 dolari şi 60 de puncte WTA, iar în meciul următor o va avea ca adversară pe ucraineanca Elina Svitolina, favorita numărul 5, calificată direct în turul secund.

Mihaela Buzărnescu – Elina Svitolina, azi, în turul secund la Rogers Cup 2018

Mihaela Buzărnescu – Elina Svitolina în turul secund la Rogers Cup 2018. Cele două s-au mai întâlnit până în prezent de două ori, de fiecare dată impunându-se românca (Roland Garros 6-3 7-5, Birmingham 6-3 6-2). Partida dintre Mihaela Buzărnescu şi Elina Svitolina din turul secund al Rogers Cup va avea loc miercuri, în jurul orei 19:30, ora României, fiind al doilea meci de pe terenul Banque Nationale, după cel dintre Carla Suarez Navarro şi Lesia Tsurenko.

Mihaela Buzărnescu va evolua şi în proba de dublu, alături de Monica Niculescu. Cele două jucătoare din România le vor întâlni pe japoneza Shuko Aoyama (363 WTA) și pe bielorusa Lidziya Marozava (523 WTA). Dacă trec de primul tur, se vor înfrunta mai departe cu principalele favorite ale competiției, cehoaicele Barbora Krejciknova și Katerina Sinakova. Partida dintre Mihaela Buzărnescu/Monica Niculescu şi Shuko Aoyama/Lidziya Marozava este programată să înceapă pe terenul numărul 5, în jurul orei 23:00, ora României, după alte două meciuri de dublu.

Programul Mihaelei Buzărnescu până la US Open după trofeul de la San Jose

Mihaela Buzărnescu – Elina Svitolina în turul secund la Rogers Cup 2018. Mihaela Buzărnescu este una dintre sportivele cu cele mai multe turnee jucate anul acesta, iar reprezentanta noastră va menţine în continuare ritmul alert în ceea ce priveşte programul competiţional şi nu are de gând să facă nicio pauză după ce a reuşit să obţină cel mai mare succes al carierei sale, primul titlu WTA la un turneu din categoria Premier.

După Rogers Cup, românca de pe locul 20 WTA va merge la Cincinnati, începând cu 13 august. Ultimul turneu din calendarul oficial stabilit este cel de la New Haven (19-25 august). Mai apoi, Mihaela Buzărnescu va aborda ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, unde va fi cap de serie prin prisma locului bun pe care-l ocupă în ierarhia mondială, actualmente 20. Succesul de la San Jose este cu atât mai prețios dacă ținem cont că turneul de categoria Premier din California a avut o distribuție de vis, cu multe nume mari din circuitul feminin. Serena Williams, Venus Williams, Victoria Azarenka, Johanna Konta și Kristina Mladenovic sunt doar câteva dintre acestea.