Sporturi

Mihaela Buzărnescu, entuziasmată după prima victorie din 2019: „Am și uitat să mă bucur”

27.02.2019 | 17:36
Mihaela Buzarnescu entuziasmata dupa prima victorie din 2019 Am si uitat sa ma bucur

Mihaela Buzărnescu a reușit prima victorie în ultimele 5 luni! Miki a trecut într-o manieră destul de clară de Daria Gavrilova, în primul tur de la Turneul de Acapulco, scor 6-4, 6-2. Partida a durat o oră și 27 de minute, iar numărul 31 WTA a reușit astfel să câștige pentru prima dată de la accidentarea suferită la Montreal.

Mihaela Buzărnescu, la prima victorie din 2019

Buzărnescu a reușit să câștige astfel prima partidă din acest an, după ce a suferit nu mai puțin de 11 înfrângeri consecutive! Românca s-a arătat ușurată de faptul că a obținut această victorie și a susținut că speră ca aceasta să îi dea aripi pe viitor:

„Sunt foarte fericită pentru prima victorie a anului chiar dacă la final am și uitat să mă bucur. E foarte greu să ți se numere înfrângerile și nereușitele, mai ales în sporturile individuale, unde totul se răsfrânge direct asupra sportivului. Eu voi continua să lupt pentru calea mea. Voi lupta pentru calea mea la fiecare servă, la fiecare venire la fileu, la fiecare victorie sau înfrângere. Pot avea zile bune, sau mai puțin bune, dar mă voi bucura de acum pentru fiecare minge câștigată și, de-o fi să ies învingătoare, pentru fiecare victorie. Vă mulțumesc pentru mesajele de susținere, dar și pentru critici. Mă fac mai puternică, mai dornică să arăt ce pot. Vă respect și vă iubesc!”, a scris Buzărnescu pe instagram.

Mihaela Buzărnescu va juca la Acapulco împotriva Biancăi Andreescu

De altfel, Buzărnescu a vorbit și într-un interviu oferit FANATIK despre accidentarea suferită în luna august a anului trecut: „A fost groaznic. Mi-a pocnit şi pielea în momentul în care ligamentul s-a rupt. A curs şi sânge. La cum arăta piciorul, după câteva zile, toată lumea spunea că este foarte grav. Mi s-a spus şi de operaţie. Uite că am reuşit şi fără operaţie, cu multe sacrificii şi multe ore state cu recuperare, chinuri şi dureri şi plânsete.”

În optimile de finală ale turneului mexican, Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe sportive canadiană de origine română, Bianca Andreescu, numărul 71 WTA. Româno-canadianca a trecut în primul tur de Jil Teichmann din Elveția, scor 6-1, 6-3. Cele două s-au mai întâlnit o singură data în carieră, în 2015, la turneul de la Toronto.