Sporturi

Mihaela Buzărnescu explică eșecul cu Pliskova: ”A riscat și i-a ieșit totul”

09.02.2019 | 16:37
Mihaela Buzarnescu explica esecul cu Pliskova A riscat si ia iesit totul

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu a explicat eșecul suferit în meciul cu Karolina Pliskova, primul din întâlnirea de Fed Cup dintre Cehia și România. Miki este de părere că serviciul cehoaicei a făcut diferența și consideră că Pliskova a riscat în momentele decisive și i-a ieșit totul. Vezi punct cu punct, toate detaliile partidelor disputate de Simona Halep și Mihaela Buzărnescu în Fed Cup Cehia – România, accesând aplicația de mai jos.

”Emoții nu am avut, am fost hotărâtă și încrezătoare că mai jucasem cu ea. Sunt niște emoții pe care le avem toate înaintea unui meci, dar nimic mai mult. Am fost focusată pe mine și pe jocul meu, am încercat să fiu mai agresivă în setul doi și poate asta ar fi trebui să fac de la început. Vom discuta diseară despre ce va fi mâine și despre ce tactică vom folosi. Este normal să schimbăm tactica pentru că este o altă jucătoare”, a declarat românca în conferința de presă.

Mihaela Buzărnescu în conferința de presă susținută după înfrângerea îna fața Karolinei Pliskova
Mihaela Buzărnescu în conferința de presă susținută după înfrângerea îna fața Karolinei Pliskova

Mihaela Buzărnescu explică eșecul cu Pliskova: ”Nu am avut șansă să fac break”

”Pliskova a servit foarte bine și nu am avut ce să fac. Din acest puncte de vedere a fost peste mine. Joacă fizic și a servit foarte bine, practic nu am avut șansă să fac break și să iau inițiativa. Mereu în momente cheie Pliskova a riscat și i-a ieșit totul. Sigur, mâine nu va juca Pliskova, dar chiar dacă va juca Siniakova sau o altă jucătoare, noi trebuie să ne uităm la noi. Nu au clasamentul Pliskovei, care are un început foarte bun de sezon, însă toate sunt jucătoare valoroase, iar eu voi da totul să înving”, a încercat Mihaela Buzărnescu să explice eșecul din partida cu Karolina Pliskova.

Buzărnescu a vorbit și despre dsfaturile pe care i le-ar da Simonei Halep pentru meciul de duminică împotriva Pliskovei: ”Sunt sigur că echipa ei poate să îi dea sfaturi bune după meciul de azi. La fel și antrenorii. Dacă mă va întreba i-aș spune să varieze mult jocul pentru că Pliskova este o sportivă care lovește foarte puternic și trebuie scoasă din ritm. Dar Simona este mândria noastră și va avea cele mai bune arme împotriva ei”.

Mihaela  Buzărnescu a fost învinsă de Karolina Pliskova, scor 1-6, 4-6, în primul meci al întâlnirii Cehia – România. La acest moment Simona Halep joacă împotriva Katerinei Siniakova. Toate informațiile de la fața locului le puteți găsi pe FANATIK.