Sporturi

Ce i-au transmis colegele din lot Mihaelei Buzărnescu după înfrângerea cu Garcia: “Am vorbit imediat după meci”

Ce iau transmis colegele din lot Mihaelei Buzarnescu dupa infrangerea cu Garcia Am vorbit imediat dupa meci
ADVERTISEMENT

Franța – România este 1-1, după prima zi a semifinalei de Fed Cup. Simona Halep a reușit o victorie importantă, împotriva Kristinei Mladenovic, scor 6-1, 6-3, în timp ce Mihaela Buzărnescu a pierdut cu Caroline Garcia, scor 3-6, 3-6. Miki a fost însă în meci în mare parte din timp, dar la 3-3 în setul doi a comis două duble greșeli consecutive.

Mihaela Buzărnescu nu știe dacă va mai juca în ziua a doua a duelului de Fed Cup Franța – România

Buzărnescu a vorbit la conferința de presă despre aceste momente: „Nu am jucat singură pe teren. Și ea a avut momentele ei când a jucat foarte bine, a dat doi ași, a pus una pe tușă. Am avut în setul doi două duble în care m-am gândit prea mult unde voiam să servesc, nu că simțeam frică… îmi doream foarte mult să pot lua acel game, pentru că ea venise după două game-uri bune, în care își făcuse serviciul foarte ușor. Nu a fost să fie. Poate experiența și-a spus cuvântul astăzi și faptul că a putut intra în teren și să atace. Eu nu am putut să fac acest lucru.”

ADVERTISEMENT

Miki a spus însă că nu știe dacă o să joace și al doilea meci: „Sunt pregătită pentru orice meci. Nu știu dacă voi juca cu Mladenovic. Și ei își pot schimba echipa și noi la fel. Sunt aici să susțin echipa în orice condiții și important e ca la sfârșitul zilei să avem meciurile câștigate și să ajungem în finală. Asta ne dorim cu toții. Am simțit că a fost bun jocul. Bineînțeles că mereu se poate mai mult. Oricum eu sunt o persoană foarte dură cu mine și mereu îmi reproșez, chiar când nu e cazul.” 

Cât despre ce mesaj i-au transmis colegele după meci: „Nu am apucat să vorbesc prea mult cu ele. Imediat după meci am fost la stretching. Mi-au spus că e OK, atât cât am reușit să vorbim și că nu-i nimic, mergem înainte și vom vorbi mai multe cu ele la masă.”

ADVERTISEMENT
Mihaela Buzărnescu a vorbit despre înfrângerea cu Caroline Garcia
Florin Segărceanu a vorbit despre înfrângerea Mihaelei Buzărnescu din prima zi de Fed Cup

Florin Segărceanu anunță o variantă-șoc

Căpitanul-nejucător al României, Florin Segărceanu, a vorbit despre tactica pe care o va aborda în ultima zi a duelului cu Franța: „Probabil că vom avea o discuție în seara asta pentru mâine, dar contează și primul meci. Mă așteptam la acest rezultat, speram la mai mult, la o surpriză, dar Garcia este jucătoare de top 10, numărul 1 al Franței, au jucat și la ei acasă. A fost minunat ce s-a întâmplat în sală și m-am bucurat enorm de fanii români prezenți în sală. M-a surprins puțin ideea de a juca cu Mladenovic. Probabil au vrut să o menajeze pe Cornet, care nu e aptă 100%. Probabil a fost o schimbare tactică, dat fiind jocul lui Mladenovic. Cred că acesta a fost motivul. Mladenovic a făcut un joc bun, dar mobilizarea Simonei este impresionantă.”

Întrebat dacă am putea să o vedem pe Simona Halep și la dublu, Segărceanu a spus: „Orice este posibil. Noi trebuie să trecem prin cap mai multe variante. În primul rând trebuie să trecem peste meciul Simonei și apoi vedem.”

ADVERTISEMENT