Sporturi

Mihaela Buzărnescu îl laudă pe noul antrenor al Simonei Halep: ”Sunt sigură că a fost cea mai bună decizie”

23.12.2019 | 18:28
Mihaela Buzarnescu il lauda pe noul antrenor al Simonei Halep Sunt sigura ca a fost cea mai buna decizie
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu îl laudă pe noul antrenor al Simonei Halep, Artemon Apostu-Efremov, alături de care a lucrat în 2019.

Mihaela Buzărnescu îl laudă pe noul antrenor al Simonei Halep: ”M-am simțit foarte bine cu el”

”A fost o colaborare bună, este un antrenor cu experiență. Este un antrenor plăcut, atât el, cât și echipa lui. M-am simțit foarte bine. Decizia Simonei este una corectă și le urez succes! Sunt sigură că a fost cea mai bună decizie”, l-a lăudat Mihaela Buzărnescu pe noul antrenor al Simonei Halep.

ADVERTISEMENT

Darren Cahill a anunțat la începutul lunii decembrie colaborarea cu Artemon Apostu-Efremov, care a mai pregătit-o de-a lungul anilor și pe Irina Begu. Astfel, Simona Halep va avea în staff un nou antrenor român, alături de care speră să revină pe locul 1 WTA.

”Nu am reușit să îmi apăr punctele de anul trecut din pricina durerilor”

Într-un interviu pentru tiebreak.ro, Mihaela Buzărnescu povestit cum a fost anul 2019 pentru ea: ”A fost un an foarte greu, plin de dureri la gleznă și la umăr. Am avut și anumite pauze în care nu am jucat tenis, am făcut doar recuperare, ceea ce este extrem de complicat de făcut în plin sezon”.

ADVERTISEMENT

”Rezultatele mele au fost și bune și rele. Nu am reușit să îmi apăr punctele de anul trecut din pricina durerilor. A fost destul de trist la San Jose. Când am ajuns acolo eram pe locul 55 și pentru că nu mi-am apărat punctele am căzut pe 135. Acea săptămână a fost foarte grea”, a declarat Miki.

”Sper ca ultimii ani de carieră vor fi fără accidentări importante”

”Apoi am făcut un rezultat bun la Hiroshima, am urcat pe 103. M-am accidentat din nou și am fost nevoită să mă opresc înainte de finalul sezonului, astfel că am încheiat pe 110”, a mai spus Mihaela Buzărnescu.

ADVERTISEMENT

”Îmi doresc ca 2019 să fi fost ultimul an în care joc cu dureri. E imposibil să joci așa la acest nivel, să faci multe injecții. Sper ca ultimii ani de carieră vor fi fără accidentări importante”, a completat jucătoarea română.

”Am nevoie de două-trei turnee pentru a reintra în top”

Mihaela Buzărnescu și-a stabilit planul pentru sezonul viitor: ”Este posibil ca în 2020 să joc și turnee mai micuțe pentru a aduna puncte. Sper să prind tablouri la Grand Slam și la mai multe WTA-uri. Nu este o rușine. Toți o iau de jos”.

ADVERTISEMENT

”Sharapova și Serena au luat-o de jos, chiar dacă au primit wild-card-uri, dar tot au fost nevoite să treacă prin asta. Cu răbdare, dacă totul merge ok din punctul de vedere al sănătății, am nevoie de două-trei turnee pentru a reintra în top și să pot participa pe tablou la competiții”, a încheiat Miki.

ADVERTISEMENT