Sporturi

Mihaela Buzărnescu, în lacrimi după ce a fost jignită de adversară: “O mizerie!” Video

17.02.2021 | 16:28
Mihaela Buzarnescu in lacrimi dupa ce a fost jignita de adversara O mizerie Video
ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu a avut parte de scene incredibile pe terenul de tenis, la partida disputată în cadrul turneului WTA Phillip Island Trophy de la Melbourne. Românca a izbucnit în lacrimi după ce a fost jignită de adversara sa, Jill Teichmann.

Incidentul s-a produs în momentul în care Jill Teichmann a acuzat-o pe sportiva româncă că mimează o accidentare pentru a opri ritmul meciului prin pauzele medicale acordate.

ADVERTISEMENT

Elvețianca Jill Teichmann a câștigat partida cu scorul de 6-7, 6-3, 6-3, însă, întânlirea dintre cele două sportive a atras atenția datorită comportamentului nesportiv al adversarei lui Buzărnescu.

Mihaela Buzărnescu, în lacrimi după ce a fost jignită de adversară: “O mizerie!”

În setul secund, la scorul de 5-3, elvețianca a început să îi adreseze lui Buzărnescu acuze din cauza faptului că primea îngrijiri medicale la genunchi, fapt care a deranjat-o evident pe Jill Teichmann.

ADVERTISEMENT

Teichmann a strigat către româncă: “5-3…e o mizerie, e o mizerie ce faci!”, fără să îi pese de starea de sănătate a româncei. Profund jignită de comportamentul adversarei, Mihaela Buzărnescu a sesizat superviser-ul partidei și a atras atenția că a suferit mai multe operații la genunchiul cu pricina.

Buzărnescu a solicitat și ca adversara sa să fie pedepsită pentru comportament nesportiv, izbucnind în lacrimi pentru situația creată. La final elvețianca s-a impus în trei seturi, cu scorul de 7-6, 3-6, 3-6.

ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu vine după un an de pauză

Mihaela Buzărnescu a avut parte de un an de pauză în 2020, după o serie de recidive la accidentarea suferită în 2018, atunci când și-a rupt ligamentele în timpul partidei cu Elina Svitolina de la Montreal.

Sportiva a susținut că accidentarea de la Montreal putea fi evitată, dar arbitra de scaun nu a acceptat să oprească meciul în ciuda faptului că terenul era ud din cauza ploii care începuse. Apoi, la scurt timp “Miki” a alunecat și s-a accidentat extrem de grav.

ADVERTISEMENT

A urmat un proces, jucătoarea considerând că accidentarea a ținut exclusiv de o decizie greșită a arbitrului: “Sper să se vadă că au greşit. Sper să fie mai atenţi şi cu alţi jucători. Când te accidentezi din cauza ta este una, dar când te accidentezi din cauza altora este şi mai grav. Ar trebui să aibă o abordare diferită, să aibă mult mai mult respect faţă de noi. Va dura un număr de ani procesul, sunt persoane care se ocupă de asta”, a declarat Buzărnescu.

ADVERTISEMENT