Mihaela Buzărnescu: “Încerc să mă controlez, dar mi-e greu. Trăiesc fiecare meci ca pe ultimul “

Alexandru Năstase   
în Tenis
14/07/2018, 18:21
Mihaela Buzărnescu: “Încerc să mă controlez, dar mi-e greu. Trăiesc fiecare meci ca pe ultimul “ GALERIE FOTO
Mihaela Buzărnescu vrea să intre în Top 20 WTA după care să intre în primele 10 jucătoare ale lumii

Mihaela Buzărnescu a devenit cunoscută în ultima perioadă nu doar pentru tenisul frumos și rezultatele bune înregistrate pe teren, ci și pentru ieșirile nervoase din timpul jocurilor. Nu o singură dată jucătoarea din România a fost atenționată de arbitrii, dar aceasta spune că deși încearcă să-și controleze reacțiile, nu reușește mereu.

“Trăiesc fiecare clipă, dau tot ce pot şi mi-e greu să mă controlez. Nu agreez acest lucru, nu e ok, încerc să mă controlez, pentru că nu e frumos. Oamenii trebuie să înţeleagă că e greu pentru mine, trăiesc fiecare meci ca şi cum ar fi ultimul”, a declarat Mihaela Buzărnescu

Buzărnescu, atac la Top 10 WTA

Traseul bun din ultima perioadă îi dă speranțe mari lui Buzărnescu. Jucătoarea visează cu ochii deschiși la trei obiective care acum un an de zile țineau mai degrabă de domeniul science fiction. Buzărnescu vrea acum să intre în primele 20 de sportive ale lumii, după care să atace Top 10.

“E un rezultat remarcabil locul ocupat acum, în urmă cu un an nu aş fi crezut că pot ajunge aici. Mă bucur că pot demonstra la o vârstă nu tocmai fragedă că se poate dacă îţi doreşti. Dacă aş câştiga turneul de la Bucureşti ar fi primul titlu WTA pentru mine, m-aş bucura enorm, dar eu iau fiecare meci în parte. Anul trecut nici nu mă gândeam să joc un tablou WTA, dar nu am renunţat, am luptat şi am fost de fiecare dată pe cont propriu. Fizic şi mental sunt ok, deşi am nevoie de acomodare pe zgură după cinci săptămâni pe iarbă.  Dacă reuşesc să ajung în Top 20, petru că este aproape, dar şi departe, pentru că sunt foarte multe puncte, următorul obiectiv ar fi Top 10. Există persoane care spun că jocul meu ar fi de acel nivel, dar nu vreau să mă pronunţ. Vreau să fiu sănătoasă, doar aşa pot creşte. În ultima vreme am atins un vârf de formă, am fost destul de constantă, dar mi-aş dori să joc şi la Turneul Campioanelor. Nu poţi şti când atingi un vârf de formă în tenis”, a spus Buzărnescu.

28 este locul ocupat în clasamentul WTA de către Mihalea Buzărnescu

Închide ×