Sporturi

Mihaela Buzărnescu, înfrângere dură la Beijing 2018! România nu mai are reprezentate la China Open. Video

01.10.2018 | 10:43
Mihaela Buzarnescu infrangere dura la Beijing 2018 Romania nu mai are reprezentate la China Open Video

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu, locul 24 WTA, a suferit o înfrângere dură la Beijing 2018, în primul său meci de simplu de la revenirea după accidentarea suferită la începutul lunii august, la turneul de la Montreal. Sportiva în vârstă de 30 de ani a fost nevoită să stea două luni departe de gazon după ruptura de ligamente de la Rogers Cup. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Beijing accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă extrem de clar în primul tur de la China Open, turneu dotat cu premii în valoare totală de 8,2 milioane de dolari, de Aliaksandra Sasnovich, poziția 32 în ierarhia mondială. Sportiva din Belarus s-a impus cu scorul de 6-3, 6-1, după o oră și șase minute.

Învinsă la simplu, Mihaela Buzărnescu continuă în proba de dublu de la Beijing 2018

Pentru participarea la turneul din capitala Chinei, Mihaela Buzărnescu va primi zece puncte în clasamentul WTA și un cec în valoare de 23.945 de dolari. Aliaksandra Sasnovich va juca în turul doi cu cehoaica Karolina Pliskova, cap de serie numărul 7, care a trecut cu un dublu 6-4 de australicanca Samantha Stosur.

Mihaela Buzărnescu dezamăgită după eliminarea din primul tur de la Beijing 2018
Mihaela Buzărnescu dezamăgită după eliminarea din primul tur de la Beijing 2018

În urmă eliminării Mihaelei Buzărnescu, România nu mai are nicio reprezentantă pe tabloul de simplu de la China Open. Liderul mondial Simona Halep a abandonat meciul din primul tur cu Ons Jabeur din Tunisia, după ce a pierdut primul set cu 1-6. Ea a acuzat dureri la spate, la fel ca și la turneul de săptămnâna trecută de la Wuhan. Ajunsă pe tabloul principal din postura lucky losser, Sorana Cîrstea a fost învinsă categoric de olandeza Kiki Bertens, scor 6-2, 6-0.

Deși a fost eliminată în proba de simplu de la Beijing 2018, Mihaela Buzărnescu își continuă parcursul la dublu, alături de Monica Niculescu. După o victorie clară în runda inaugurală, cele două vor da piept în optimile de finală cu perechea Alicja Rosolska/Abigais Spaers (Polonia/SUA). Tot în proba de dublu evoluează și Raluca Ioana Olaru, care face pereche cu Kirsten Flipkens din Belgia.