Foto. Ostapenko, ironizată pe Instagram de Mihaela Buzărnescu după înfrângere! Românca a şters postarea

Irina Aldea   
in Sporturi
15/02/2018, 16:28
Foto. Ostapenko, ironizată pe Instagram de Mihaela Buzărnescu după înfrângere! Românca a şters postarea

Letona Jelena Ostapenko are un debut de sezon ratat. Campioana din 2017 de la Roland Garros nu a depăşit încă faza sferturilor la niciunul dintre tuneele la care a participat în acest an. Ieri, Buzărnescu, una dintre cele mai în formă jucătoare din tenisul mondial, i-a predat o adevărată lecţie de tenis, învingând-o la pas, scor 6-1, 6-3.

Azi, Mihaela Buzărnescu a pornit pe reţelele de socializare o adevărată isterie postând o fotografie cu ea lângă un panou publicitar al turneului din Doha având-o în prim-plan pe Jelena Ostapenko, chiar adversara sa de ieri căreia nu i-a oferit nicio şansă pe teren. Aceasta şi-a plasat degetul mare în jos (n.r. dislike) chiar în dreptul letonei. Ulterior, românca a şters fotografia şi a postat-o din nou, dar modificată, arătând semnul “like” spre Ostapenko.

Mihaela Buzărnescu, pusă la zid de fanii tenisului de pretutindeni

Nu a durat mult până ce suporterii sportului alb au reacţionat: “La revedere, Buzărnescu, nu te-am plăcut oricum niciodată”, “Măcar Ostapenko este campioană de Grand Slam, ceva ce Buzărnescu doar poate visa”, au scris câţiva fani pe Twitter. De asemenea, Mihaela a avut şi ea suporteri de partea ei în bătălia purtată în mediul online: “Ostapenko, învinsă de Buzărnescu atât pe teren, cât şi în afara lui”, a scris un fan al româncei.

În timpul partidei de ieri, Jelena Ostapenko l-a jignit pe arbitrul meciului cu Mihaela Buzărnescu, după un punct pe care acesta i l-a acordat jucătoarei noastre. Letona de 20 de ani l-a acuzat pe acesta că nu ştie regulamentul, jocul fiind întrerupt minute bune. În faza următoare, Mihaela va evolua contra Juliei Georges, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9. Partida se va disputa joi, în jurul orei 16:30.

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.