Sport

Foto. Ostapenko, ironizată pe Instagram de Mihaela Buzărnescu după înfrângere! Românca a şters postarea

Învingătoare la Roland Garros, Ostapenko (numărul 6 WTA, 20 ani) traversează o perioadă mai puţin bună actualmente. Învinsă ieri de Buzărnescu, letona este ironizată de româncă pe Instagram.
15.02.2018 | 16:28
Foto Ostapenko ironizata pe Instagram de Mihaela Buzarnescu dupa infrangere Romanca a sters postarea

Letona Jelena Ostapenko are un debut de sezon ratat. Campioana din 2017 de la Roland Garros nu a depăşit încă faza sferturilor la niciunul dintre tuneele la care a participat în acest an. Ieri, Buzărnescu, una dintre cele mai în formă jucătoare din tenisul mondial, i-a predat o adevărată lecţie de tenis, învingând-o la pas, scor 6-1, 6-3.

Azi, Mihaela Buzărnescu a pornit pe reţelele de socializare o adevărată isterie postând o fotografie cu ea lângă un panou publicitar al turneului din Doha având-o în prim-plan pe Jelena Ostapenko, chiar adversara sa de ieri căreia nu i-a oferit nicio şansă pe teren. Aceasta şi-a plasat degetul mare în jos (n.r. dislike) chiar în dreptul letonei. Ulterior, românca a şters fotografia şi a postat-o din nou, dar modificată, arătând semnul “like” spre Ostapenko.

Mihaela Buzărnescu, pusă la zid de fanii tenisului de pretutindeni

Nu a durat mult până ce suporterii sportului alb au reacţionat: “La revedere, Buzărnescu, nu te-am plăcut oricum niciodată”, “Măcar Ostapenko este campioană de Grand Slam, ceva ce Buzărnescu doar poate visa”, au scris câţiva fani pe Twitter. De asemenea, Mihaela a avut şi ea suporteri de partea ei în bătălia purtată în mediul online: “Ostapenko, învinsă de Buzărnescu atât pe teren, cât şi în afara lui”, a scris un fan al româncei.

În timpul partidei de ieri, Jelena Ostapenko l-a jignit pe arbitrul meciului cu Mihaela Buzărnescu, după un punct pe care acesta i l-a acordat jucătoarei noastre. Letona de 20 de ani l-a acuzat pe acesta că nu ştie regulamentul, jocul fiind întrerupt minute bune. În faza următoare, Mihaela va evolua contra Juliei Georges, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9. Partida se va disputa joi, în jurul orei 16:30.