Sporturi

Mihaela Buzărnescu joacă împotriva Cehiei cu rachete cumpărate de pe internet: “Unele sunt noi, altele sunt folosite, n-am probleme!” EXCLUSIV

09.02.2019 | 11:40
Mihaela Buzarnescu joaca impotriva Cehiei cu rachete cumparate de pe internet Unele sunt noi altele sunt folosite nam probleme EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

România joacă împotriva Cehiei în grupa I mondială din Fed Cup. Meciul de la Ostrava este unul dintre cele mai importante din istoria tricolorelor, care au șansa să se califice în semifinale pentru prima dată din 1974 încoace. Mihaela Buzărnescu deschide balul împotriva Karolinei Pliskova, meci care va începe de la ora 14:00, la Ostravar Arena. Vezi punct cu punct, toate detaliile partidelor disputate de Simona Halep și Mihaela Buzărnescu în Fed Cup Cehia – România, accesând aplicația de mai jos.

“Miki” Buzărnescu a declarat pentru FANATIK înainte de această confruntare că va juca împotriva Pliskovei cu rachete cumpărate de pe site-urile online, unele dintre ele fiind folosite pentru că modelul de rachetă pe care ea îl preferă nu mai este fabricat de firma americană Wilson.

ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu: “Și acum joc cu rachete folosite de pe E-bay!”

“Și acum joc cu rachete folosite de pe E-bay, nu sunt toate noi. Asta pentru că acest model nu se mai face de către firma Wilson. Da, voi juca împotriva Cehiei cu rachete de pe E-bay. Unele sunt noi, altele sunt folosite, nu am probleme. Sunt în discuții cu ei (n.r. cu cei de la Wilson) și mi-au trimis o rachetă modificată puțin care aduce foarte mult cu modelul pe care îl prefer. O voi testa săptămânile următoare la antrenamente și vom vedea dacă mă ajută la fel de mult sau mai mult la antrenamente ca să putem finaliza un contract”, a declarat Buzărnescu pentru FANATIK.

Mihaela Buzărnescu, cu un bandaj gros pe gleznă
Mihaela Buzărnescu, cu un bandaj gros pe gleznă

Sâmbătă în al doilea meci al zilei, Simona Halep joacă împotriva lui Katerinei Siniakova. Duminică, vor fi programate ultimele trei meciuri ale confruntării: Halep-Pliskova, Buzărnescu-Siniakova și confruntarea de dublu. Mihaela Buzărnescu a făcut ultimul antrenament înainte de meci, vineri, de la 16:30, alături de Ana Bogdan. Sportiva noastră a avut un bandaj gros pe glezna dreaptă, cea la care a suferit o accidentare groaznică în turneul de la Montreal.

ADVERTISEMENT