Sporturi

Mihaela Buzărnescu – Katerina Siniakova 4-6, 2-6. Calificarea în semifinalele FedCup 2019 va fi decisă în meciul de dublu

Mihaela Buzarnescu  Katerina Siniakova 46 26 Calificarea in semifinalele FedCup 2019 va fi decisa in meciul de dublu

UPDATE, ora 18:50 / Mihaela Buzărnescu este învinsă uşor de Katerina Siniakova, scor 4-6, 2-6, Urmează Begu / Niculescu – Siniakova / Krejcikova, meci de dublu, care va decide cine merge în semifinalele FedCup 2019. Vezi punct cu punct, toate detaliile partidelor disputate de Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu în Fed Cup Cehia – România, accesând aplicaţia de mai jos.


2-6. Buzărnescu este învinsă, calificarea se va decide în meciul de dublu.

2-5. Miki îşi pierde serviciul, game în care a făcut patru duble greşeli.

2-4. Miki greşeşte un voleu simplu, Siniakova îşi face serviciul.

2-3. Buzărnescu întrerupe seria.

1-3. Siniakova salvează mingi de break.

1-2. Siniakova trece în faţă cu break.

1-1. Siniakova îşi face serviciul.

1-0. Buzărnescu îşi face serviciul.


4-6. Siniakova închide setul.

4-5. Buzărnescu îşi face serviciul şi are nevoie de break pentru a rămâne în set.

3-5. Game prelungit, dar Buzărnescu nu poate opri seria negativă.

3-4. Siniakova face break.

3-3. Siniakova joacă excelent în aceste momente.

3-2. Siniakova face break.

3-1. Siniakova își face serviciul.

3-0. Start perfect pentru Buzărnescu.

2-0. Break reușit de Miki.

1-0. Mihaela Buzărnescu își face serviciul.

Mihaela Buzărnescu – Katerina Siniakova se vede Live Stream Online pe Digi Sport şi Telekom Sport – Fed Cup. Mihaela Buzărnescu este a doua jucătoare din România care va intra pe teren în cea de-a doua zi a confruntării de la Ostrava dintre Cehia şi România. Sportiva noastră, clasată pe locul 29 în ierarhia mondială, o va întâlni pe racheta numărul 2 din echipa Cehiei, Katerina Siniakova, locul 44 WTA.

Fără sprijinul Petrei Kvitova, gazdele se bazează pe ajutorul Karolinei Pliskova, care a făcut o treabă foarte bună în prima zi de concurs. Cehoaica în vârstă de 26 de ani a trecut în minimul de seturi de Mihaela Buzărnescu, scor 1-6, 4-6, după o oră şi 26 de minute de joc. Aşadar, duminică, 10 februarie, de la ora 14, ora României, Simona Halep şi Karolina Pliskova se vor duela în primul meci al zilei. În meciul doi, rachetele numărul 2 din fiecare echipă se vor întâlni.

Mihaela Buzărnescu – Katerina Siniakova Live Video pe Digi Sport și Telekom

Mihaela Buzărnescu nu a mai întâlnit-o niciodată pe cehoaica în vârstă de 22 de ani în circuitul feminin de tenis, ceea ce înseamnă că partida dintre cele două va reprezenta o premieră şi o şansă foarte bună pentru Miki de a se afirma în echipa României de Fed Cup. Totuşi, este important de ştiut faptul că Siniakova nu traversează o perioadă tocmai bună în circuit. Ea a câştigat anul acesta doar două meciuri de simplu şi are deja o serie de patru înfrângeri. Nici românca în vârstă de 30 de ani nu stă mai bine din păcate. Mihaela a încasat sâmbătă cea de-a opta înfrângere consecutivă, iar încrederea în propriul joc nu este tocmai înaltă în acest moment.

Meciurile de la Fed Cup 2019 se văd în format Live Stream pe FANATIK.RO

Mihaela Buzărnescu a vorbit sâmbătă după meci despre partida pierdută, dar şi despre meciul contra Katerinei Siniakova. ”Pliskova a servit foarte bine și nu am avut ce să fac. Din acest puncte de vedere a fost peste mine. Joacă fizic și a servit foarte bine, practic nu am avut șansă să fac break și să iau inițiativa. Mereu în momente cheie Pliskova a riscat și i-a ieșit totul. Sigur, mâine nu va juca Pliskova, dar chiar dacă va juca Siniakova sau o altă jucătoare, noi trebuie să ne uităm la noi. Nu au clasamentul Pliskovei, care are un început foarte bun de sezon, însă toate sunt jucătoare valoroase, iar eu voi da totul să înving”, a încercat Mihaela Buzărnescu să explice eșecul din partida cu Karolina Pliskova.