Mihaela Buzărnescu l-a impresionat şi pe Mats Wilander: “Ce poveste, oameni buni!”

Irina Aldea   
în Tenis
02/06/2018, 10:22
Mihaela Buzărnescu l-a impresionat şi pe Mats Wilander: “Ce poveste, oameni buni!” GALERIE FOTO
Mats Wilander, impresionat de performanţa Mihaelei Buzărnescu

Mats Wilander s-a declarat profund impresionat de ascensiunea fulminantă şi performanţele din ultimul an ale Mihaelei Buzărnescu.

Câştigătorul a şapte titluri de Grand Slam este de părere că sportiva noastră nu se va opri aici şi are un viitor strălucitor în faţă. “Ce poveste! Ce poveste, oameni buni! Mihaela a câştigat peste 70 de meciuri în ultimele 12 luni. A revenit şi acum e cap de serie! E o jucătoare ce trebuie urmărita neapărat!”, a spus Wilander la Eurosport.

Apoi, Wilander a vorbit şi despre situaţia prin care trece Elina Svitolina la turneele de Grand Slam. “Pentru mine, Svitolina este o jucătoare din categoria lui Caroline Wozniacki. Se descurcă bine în circuitul WTA, dar la turneele de Grand Slam are probleme. Aici nu poate apela la antrenor, se simte mai singură, staff-ul e mai departe de teren şi din cauza asta nu se descurcă”, a adaugat Wilander.

Mihaela Buzărnescu, performanţă incredibilă

Mihaela Buzărnescu a acces în optimile de finală la Roland Garros după ce a învins-o pe ucraineanca Elina Svitolina, favorita numărul 4. Sportiva noastră a obţinut victoria carierei după o evoluţie de excepţie. Scorul final a fost 6-3, 7-5 pentru Mihaela, protagonista unei lecţii de tenis.

În optimile de finală, Mihaela o va întâlni pe americanca Madison Keys, favorita numărul 13 de la Roland Garros. Partida din optimi va avea loc duminică, la o oră ce nu a fost stabilită deocamdată de către organizatori. Pentru calificarea în optimile de finală, Mihaela şi-a asigurat un cec în valoare de 222 de mii de euro.

Închide ×