Mihaela Buzărnescu, o nouă victorie entuziasmantă în faţa Elinei Svitolina! Video

Irina Aldea   
în Tenis
22/06/2018, 19:37
Mihaela Buzărnescu, o nouă victorie entuziasmantă în faţa Elinei Svitolina! Video GALERIE FOTO
Mihaela Buzărnescu

Mihaea Buzărnescu produce din nou surpriza şi o învinge în mai puţin de o lună pentru a doua oară pe ocupanta locului 5 în ierarha WTA, Elina Svitolina.

Mihaela Buzărnescu obţine o nouă victorie entuziasmantă în faţa Elinei Svitolina, pe care a mai învins-o şi la Roland Garros, tot în două seturi, scor 6-3, 7-5, şi pentru care se pare că sportiva noastră reprezintă o mare problemă. Mihaela, cu un joc agresiv şi foarte bine pus la punct, ucraineanca nu a avut nicio şansă. Mihaela Buzărnescu obţine victoria după o oră şi 13 minute, scor 6-3, 6-2.

Românca a început meciul foarte bine, iar serviciul a constituit într-adevăr o armă importantă în meciul din sferturile de finală de la Birmingham. Primul break al partidei a fost adjudecat de către Miki la scorul de 3-2 în primul set. Mihaela şi-a păstrat avantajul şi a continuat să joace foarte bine din punct de vedere tactic. Este a doua victorie pe care sportiva noastră o obţine în mai puţin de o lună în faţa Elinei Svitolina, care nu a reuşit să-i desluşească Mihaelei jocul.

Mihaela Buzărnescu – Petra Kvitova, în semifinale la Birmingham 2018

Mihaela a obţinut pe lângă victoria binemeritată în faţa Elinei Svitolina, şi calificarea în penultimul act al turneului de la Birmingham, acolo unde nu va avea deloc o misiune uşoară. Tenismena din România va lupta pentru un loc în finală cu Petra Kvitova, cea în faţa căreia a pierdut finala de la Praga de anul acesta. În cealaltă semifinală se vor lupta Strycova şi Rybarikova.

 

Închide ×