Sporturi

Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe Svetlana Kuznetsova în primul tur la Praga! Cu cine joacă Ana Bogdan la turneul din Rabat

27.04.2019 | 16:45
Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe Svetlana Kuznetsova în primul tur la Praga

Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe Svetlana Kuznetsova în primul tur la Praga! Încep din nou turneele pe zgură, iar jucătoarele noastre încearcă să-şi lanseze/relanseze sezoanele pe suprafaţa roşie înainte de competiţiile desfăşurate la Madrid, Roma şi Paris, la al doilea turneu de Grand Slam al sezonului, acolo unde Simona Halep este campioana en-titre.

Mihaela Buzărnescu are o misiune dificilă în primul tur la Praga

Mihaela Buzărnescu, ocupanta locului 30 în clasamentul WTA, va evolua săptămâna viitoare la turneul de la Praga, de categorie Internaţional, cu premii totale în valoarea de 250,ooo de dolari. Turneul din Cehia se desfăşoară în periaoda 29 aprilie – 4 mai, iar directorul competiţiei este Petra Cernoskova. Campioana en-titre de la întrecerea din Cehia este nimeni alta decât Petra Kvitova, care nu este înscrisă la ediţia din acest an.

Mihaela Buzărnescu, în vârstă de 30 de ani, o va întâlni în turul inaugural la Praga pe Svetlana Kuznetsova, rusoaica de abia revenită în circuitul feminin de tenis. Cele două sunt pe aceeaşi parte de tablou cu principala favorită a competiţiei, Karolina Pliskova. Mihaela Buzărnescu are de apărat 180 de puncte la Praga, asta pentru că anul trecut a evoluat în marea finală pierdută la limită în faţa Petrei Kvitova. De altfel, Miki este singura româncă prezentă pe tabloul principal al turneului din Cehia. Buzărnescu şi Kuznetsova nu s-au mai întâlnit până acum în circuit.

Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe Svetlana Kuznetsova în primul tur la Praga. Ana Bogdan pe Alize Cornet la Rabat

Ana Bogdan, singura reprezentantă a României la turneul din Rabat

Ana Bogdan va evolua şi ea săptămâna aceasta, însă nu la Praga, ci la Rabat, în Maroc, la un turneu de categorie Internaţional, cu premii totale în valoare de 250,000 de dolari. Competiţia se desfăşoară în aceeaşi perioadă, între 29 aprilie şi 4 mai. Campioana en-titre este belgianca Elise Mertens. Ana Bogdan se va duela în turul inaugural cu franzuţoaica Alize Cornet. Şi acest meci va fi o premieră absolută în circuitul feminin de tenis.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri