Buzărnescu, eliminată în primul tur la Miami! Alte două românce joacă azi, vezi programul complet

Gabriel Esanu   
in Sporturi
21/03/2018, 10:51
Buzărnescu, eliminată în primul tur la Miami! Alte două românce joacă azi, vezi programul complet

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Cu foarte multe greşeli neforţate şi evident încurcată de jocul foarte variat al adversarei, Mihaela Buzărnescu a fost eliminată de Kirsten Flipkens, din Belgia, 32 de ani, locul 71 în clasamentul WTA. În următoarea rundă, belgianca o va înfrunta pe Johanna Konta, favorită numărul 11 şi deţinătoarea trofeului.

Partida dintre Flipkens şi Buzărnescu s-a terminat cu scorul 6-2, 6-3, după o oră şi 18 minute de joc. În primul set românca a avut 2-0, dar a pierdut apoi şase game-uri consecutive. În manşa secundă, Flikpens a preluat iniţiativa şi a avut 4-1. Buzărnescu a făcut şi ea break, a revenit la 4-3, şi părea că poate întoarce setul. A pierdut, însă, următoarele două game-uri.

După eliminarea Mihaelei Buzărnescu, alte patru românce rămân în cursă pentru trofeu la Miami. Simona Halep va juca în turul doi contra învingătoarei dintre Cepede Royg şi Ocean Dodin, Sorana Cîrstea are meci în turul doi cu Hsieh sau Boutler, Niculescu joacă astăzi cu Iulia Putinţeva, iar Begu are meci tot astăzi, cu Danielle Collins.

Închide ×