Sporturi

Mihaela Buzărnescu, părăsită de sponsori: „În străinătate aș fi avut contracte peste contracte. Este ciudat!”

02.01.2020 | 14:38
Mihaela Buzarnescu parasita de sponsori In strainatate as fi avut contracte peste contracte Este ciudat
ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu a avut un an 2019 dificil și a suferit o accidentare care a ținut-o departe de teren și care a cauzat o cădere a ei în clasamentul WTA (locul 113). Mai mult decât atât, „Miki” a fost părăsită și de sponsori, care au întrerupt colaborarea cu ea imediat cum s-a accidentat.

Mihaela Buzărnescu a fost părăsită de sponsori

Mihaela Buzărnescu a fost părăsită de sponsori și a explicat mai multe despre ce a însemnat accidentarea suferită: „Am avut doi sponsori anul trecut, m-au susținut din mai-iunie până la finalul anului, dar după accidentare nu am mai continuat. S-a încheiat totul!”.

ADVERTISEMENT

„În străinătate, cineva ca mine, ar fi avut contracte peste contracte, cum au artiștii cunoscuți sau fotbaliștii! Dar la noi… Nu! E foarte ciudat că nu suntem susținuți mai mult”, a spus Mihaela Buzărnescu.

Mihaela Buzărnescu a dat în judecată WTA

Mihaela Buzărnescu a dat în judecată WTA din cauza accidentării suferite și a explicat care este motivul acțiunii sale: Mă gândesc doar la dreptate și la faptul că mi-a fost dată peste cap cariera! Mă gândesc că puteam ajunge la Turneul Campioanelor. Noi sportivii trebuie să fim ajutați mai mult!”

ADVERTISEMENT

„Eu am alunecat și sper să fie mult mai atenți cu noi de acum înainte pentru că este cariera noastră în joc, dar și viața. Sper să fie într-un ceas bun și prin acest lucru să li se acorde sportivilor mai multă atenție și să nu pățească ce am pățit eu.

Degeaba iți faci speranțe… Că dacă-ți faci speranșe și iese negativ după iți pare rău. Este o parte secundară a vieții mele la care nu vreau să mă gândesc. A fost groaznic! Cel mai crunt moment al carierei.

ADVERTISEMENT

Știam că n-o să fie bine și nu-mi venea să cred că două puncte mai târziu după ce i-am spus arbitrei că nu se poate juca și că aș dori să se oprească am alunecat și mi-am sucit și rupt glezna!

Arbitra venise cu umbrela și eu stăteam, plângeam și îmi curgea sânge. Nu știa ce să mai îmi spună, cică îi pare rău, dar mai contează după o asemenea tragedie că îți pare rău?”,  și-a amintit Mihaela Buzărnescu.

ADVERTISEMENT
  • 31 de ani a împlinit Mihaela Buzărnescu pe 4 mai