Sporturi

Mihaela Buzărnescu, învinsă în finala de la Praga după trei seturi disputate

05.05.2018 | 14:29
Mihaela Buzarnescu invinsa in finala de la Praga dupa trei seturi disputate

UPDATE, final de partidă! 

Mihaela Buzărnescu ratează şansa de a câştiga primul titlu WTA al carierei fiind învinsă de favorita numărul 2 a competiţiei de la Praga, Petra Kvitova, scor 6-4, 2-6, 3-6. Meciul a durat două ore şi 18 de minute. Bucureşteanca de pe locul 37 WTA a trecut la acest turneu de Beatriz Haddad Maia, locul 63 WTA, Antonia Lottner, locul 158, Kristina Pliskova, locul 74 şi de Camila Giorgi, locul 58, însă nu a putut să-i opună rezistenţă dublei campioane de la Wimbledon şi favoritei publicului, cehoaica de pe locul 10 WTA, Petra Kvitova.


UPDATE, 6-4, 2-6, 3-5: Mihaela Buzărnescu îşi face serviciul şi va încerca să facă break pentru a se menţine în această finală!


UPDATE, 6-4, 2-6, 2-5: Petra Kvitova nu mai greşeşte! Este la doar un game distanţă de a câştiga marele trofeu de la Praga! Mihaela Buzărnescu va servi pentru a rămâne în meci.


UPDATE, 6-4, 2-6, 2-4: Mihaela Buzărnescu mai avanseasă cu un game în ultimul set al finalei! Petra Kvitova se află la doar două game-uri de adjudecarea titlului de la Praga! 


UPDATE, 6-4, 2-6, 1-4: Kvitova este control complet în aceste momente în finala de la Praga! 


UPDATE, 6-4, 2-6, 1-3: Petra Kvitova face prima break-ul în setul decisiv! 


UPDATE, 6-4, 2-6, 1-2: Setul decisiv pare unul echilibrat, ambele jucătoare şi-au făcut serviciul până acum.


UPDATE, 6-4, 2-6, 1-1: Mihaela Buzărnescu nu îi mai oferă Petrei şansa de a se distanţa şi în decisiv şi menţine egalitatea în debutul setului decisiv. 


UPDATE, 6-4, 2-6, 0-1: Petra Kvitova începe şi cel de-al treilea set foarte bine şi îşi face serviciul!


UPDATE, 6-4, 2-6: Mihaela Buzărnescu îşi pierde serviciul! Petra Kvitova egalează la seturi după 42 de minute. Urmează decisivul! 


UPDATE, 6-4, 2-5: Mihaela supravieţuieşte acestui game şi rămâne în setul secund! Va servi pentru a rămâne în set.


UPDATE, 6-4, 1-5: Kvitova face un nou break şi va servi pentru a duce meciul în decisiv!


UPDATE, 6-4, 1-4: Petra Kvitova se distanţează în setul secund şi se apropie de adjudecarea manşei.


UPDATE, 6-4, 1-3: Mihaela Buzărnescu îşi face pentru prima dată serviciul în setul secund. 


UPDATE, 6-4, 0-3: Petra Kvitova se distanţează la 3 game-uri, exact ca în primul set.


UPDATE, 6-4, 0-2: Petra Kvitova face primul break al setului secund!


UPDATE, 6-4, 0-1: Petra Kvitova porneşte cu dreptul în manşa secundă şi-şi face serviciul!


UPDATE: Începe setul secund!


UPDATE, 6-4: Mihaela Buzărnescu încheie primul set după 51 de minute de joc şi este la un singur set distanţă de primul titlu WTA al carierei! 


UPDATE, 5-4: Mihaela Buzărnescu îi pune probleme mari Petrei Kvitova şi converteşte cea de-a 5-a minge de break! Cehoaica şi-a pierdut din coerenţa jocului, iar reprezentanta noastră va servi pentru a câştiga primul set!


UPDATE, 4-4: Mihaela Buzărnescu revine în set şi egalează dubla campioană la Wimbledon pentru a salva şansele primei manşe din finala de simplu de la Praga!


UPDATE, 3-4: Mihaela Buzărnescu recuperează serviciul pierdut în debutul partidei şi poate egala la 4! 


UPDATE, 2-4: Mihaela Buzărnescu îşi mai face o dată serviciul şi se apropie la două game-uri de favorita publicului din Praga, Petra Kvitova.


UPDATE, 1-4: Petra Kvitova continuă să servească foarte bine şi nu pierde nicio şansă de a o pune în dificultate pe reprezentanta noastră. 


UPDATE, 1-3: Mihaela Buzărnescu îşi face serviciul pentru prima dată în această finală după intervenţia antrenoarei sale.


UPDATE, 0-3: Petra Kvitova se distanţează la 3 game-uri în prima manşă a finalei. 


UPDATE, 0-2: Mihaela Buzărnescu nu reuşeşte să-şi facă serviciul, iar cehoaica Petra Kvitova ia avans în startul partidei.


UPDATE, 0-1: Petra Kvitova îşi face serviciul în debutul meciului. Mihaela va încerca să restabilească egalitatea.


UPDATE: Începe finala de la Praga în câteva minute! Prima care va servi este Petra Kvitova.


Mihaela Buzărnescu – Petra Kvitova, ora 12:00. Românca, locul 37 WTA și cap de serie numărul 7, o va întâlni în premieră pe jucătoarea cehă Petra Kvitova, locul 10 WTA și a doua favorită a competiției, în finala turneului WTA de la Praga, dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

Mihaela Buzărnescu – Petra Kvitova, ora 12:00. Jucătoarea din România a învins-o, în semifinale, în ziua în care a împlinit 30 de ani, după un meci dramatic pe italianca Camila Giorgi, scor 4-6, 6-3, 7-5, în două ore şi 24 de minute. La mijlocul setului trei, Mihaela Buzărnescu a cerut intrarea antrenoarei poloneze Justyna Jegiolka și printre lacrimi s-a plâns de faptul că nu găsește antidotul la jocul italiencei.

Mihaela Buzărnescu – Petra Kvitova, ora 12:00. Românca a pierdut finala de dublu de la Praga

Mihaela Buzărnescu – Petra Kvitova, ora 12:00. Dialogul dintre cele două a fost unul halucinant. Justyna Jegiolka: “Știi ce să faci”. Mihaela Buzărnescu: “Ce dracu’! Nu știu cum joacă pe serviciul al doilea, la 40-15. Apoi, eu încep cu dublă greșeală”. J.J.: “Ok, relaxează-te, ce a a fost, a fost. A trecut, gata. Mihaela, concentrează-te, știi ce trebuie să faci”. M.B.: Nu pot să câștig o dată pe primul serviciu. Cu primul serviciu! Cu nenorocitul de prim serviciu!”J.J.: “Oprește-te, Mihaela… Ești mai bună, o să reușești. Uită de asta, concentrează-te și gândește pozitiv tot timpul. Nu ceda furiei, cum faci acum. Asta nu face decât să o ajute”. M.B.: “Am fost atât de aproape! Două mingi pentru 4-2”. J.J.: “Mihaela, e doar un joc. E 4-3, nu s-a întâmplat nimic. Continuă să joci, o să reușești. Haide! Fii pozitivă! Haide!”.

După calificarea în finala de simplu, Mihaela Buzărnescu a jucat și în ultimul act al probei de dublu. Ea și Ligia Marozava (Belarus) au fost învinse de cuplul Nicole Melichar/Kveta Peschke (SUA/Cehia, cap de serie numărul 3), cu scorul de 6-4, 6-2.

Tags: