Sport

Mihaela Buzărnescu, reacţie amuzantă după ce organizatorii au obligat-o să se schimbe: ”Bustiera era prea transparentă și se vedea totul”. Video

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul secund la Wimbledon la capătul unei evoluții entuziasmante în duelul cu germana Nastasja Schunk. Până să intre pe teren, organizatorii au trimis-o la vestiare să se schimbe.
28.06.2022 | 17:37
Mihaela Buzarnescu reactie amuzanta dupa ce organizatorii au obligato sa se schimbe Bustiera era prea transparenta si se vedea totul Video
mihaela Buzărnescu a fost trimisă de organizatori la vestiare, să se schimbe. Românca a încălcat dress code-ul competiției. Sursa foto: Eurosport
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu a ridicat la trei numărul româncelor calificate în turul al doilea al turneului de la Wimbledon, după 6-4, 6-2 cu Nastasja Schunk. Momentul cel mai tensionat al întâlnirii s-a derulat, însă, înaintea partidei.

Mihaela Buzărenescu, trimisă de organizatori la vestiare să se schimbe

Sportiva de 34 de ani a oferit un moment tensionat, dar și amuzant deopotrivă, chiar înaintea meciului cu jucătoarea din Germania, Nastasja Schunk.

ADVERTISEMENT

Imediat după încălzire, unul dintre oficialii competiției a observat că bustiera Mihaelei, de culoare neagră, era mult prea vizibilă, încălcând astfel codul vestimentar al competiției de la All England Club.

La Wimbledon sportivii trebuie să intre pe teren având echipament exclusiv alb. Astfel, oficialul britanic a cerut amânarea startului partidei și a invitat-o pe româncă la vestiare, pentru a se schimba.

ADVERTISEMENT

Momentul a fost unul delicat, întru cât Mihaela avea o bustieră de schimb transparentă. Împreună cu antrenoarea ei au găsit o soluție de compromis și sportiva a putut evolua.

”Bustiera mea avea prea mult negru și se vedea. Cea albă pe care o aveam eu era transparentă și se vedea tot pe dedesubt. Nu puteam să o port, așa că am împrumutat bustiera antrenoarei mele ca să pot juca. Ne-am descurcat”, a povestit amuzată Mihaela Buzărnescu, pentru Eurosport.

ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu a explicat bandajul uriaș de pe genunchi

Sportiva din țara noastră a evoluat în disputa cu Nastasja Schunk având genunchiul stâng înfășurat cu un bandaj uriaș. Mihaela a povestit pentru sursa citată că în fiecare zi face exerciții de recuperare pentru a se putea ține pe picioare.

”Momentan sunt bine. Azi nu am avut dureri și am reușit să-mi ridic nivelul, dar totul este imprevizibil. În fiecare zi fac exerciții de recuperare.

ADVERTISEMENT

Am o fisură pe menisc și ligamentele colaterale sunt și ele fisurate. Am scăpat ca prin minune să nu fiu operată”, a explicat Mihaela Buzărnescu.

Clasată pe poziția 127 în topul WTA, Miki Buzărnescu a mai spus că participarea ei la ediția din acest a turneului de la Londra a fost pusă sub semnul întrebării, dar că victoria din primul tur îi dă speranțe.

”Sunt extrem de fericită. Acum câteva zile nici nu știam dacă voi putea juca din cauza accidentării care îmi dă mari bătăi de cap.

Am avut un timp de acomodare extrem de mic, dar această victorie îmi arată că toată munca mea din ultimele săptămâni a dat roade”, a adăugat Buzărnescu.

ADVERTISEMENT