Mihaela Buzărnescu revine pe teren și vrea în top 10 WTA: “Ar fi incredibil”

Gabriel Esanu   
în Tenis
12/09/2018, 22:14
Mihaela Buzărnescu revine pe teren și vrea în top 10 WTA: “Ar fi incredibil”
Mihaela Buzărnescu s-a retras de la US Open 2018!

Mihaela Buzărnescu s-a accidentat grav la Toronto și nu a mai jucat de atunci în circuitul WTA. A lipsit inclusiv de la US Open, turneu pentru care a forțat totuși înscrierea, pentru a abandona chiar înainte de meciul de debut. Tocmai de asta a fost acuzată de Mandy Minella, cea care crede că românca știa că nu are cum să participe, dar s-a înscris doar pentru a lua banii pentru participarea în primul tur.

Buzărnescu nu i-a răspuns colegei din WTA, dar a intrat în linie dreaptă pentru revenirea pe teren. A anunțat astăzi că este gata să joace la Wuhan, următorul turneu important din circuit, de categoria Premier 5, programat în perioada 23-29 septembrie. Se anunță o competiție interesantă, la care toate jucătoarele de top 10 au confirmat prezența. Inclusiv Simona Halep, cea care va fi cap de serie numărul 1.

Mihaela Buzărnescu vrea în top 10 WTA: “Ar fi incredibil”

Înainte de revenirea pe teren, la Wuhan, Mihaela Buzărnescu a rememorat primele momente ale carierei. Și, în plus, își face planuri foarte îndrăznețe. A ajuns pe poziția 23 WTA după turneele de la care a lipsit, dar este convinsă că are forța de a-și îndeplini marele vis al copilărie. Să intre cât mai curând posibil în top 10.

“Îmi amintesc că băteam mingea de peretele din sufragerie de multe ori, îmi amintesc că l-am și crăpat. Dacă aș putea să ajung top 10 ar fi incredibil”, a declarat Mihaela Buzărnescu pentru ProTV. A doua jucătoare a României a fost prezentă la deschiderea școlii 190 din București, în zona Piața Sudului. A vorbit și despre incidentele provocate de Serena Williams la finala US Open.

“I-am înteles frustrarea. pentru că eu cred ca iși dorea foarte foarte tare să câștige acel turneu. Eu trăiesc fiecare moment, fiecare clipă și îmi doresc să câștig, iar atunci îmi doresc să mă exteriorizez mai mult”, mai spune Buzărnescu.

Închide ×