Sporturi

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul 2 la Rogers Cup! La ce oră e meciul cu Svitolina

08.08.2018 | 02:41
Mihaela Buzarnescu sa calificat in turul 2 la Rogers Cup La ce ora e meciul cu Svitolina

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul 2 la Rogers Cup. După ce a reușit să câștige turneul de la San Jose, primul pentru ea în circuitul WTA, Miki a început perfect și la Montreal, turneu de categoria Premier 5. Românca a obținut calificarea în runda secundă după ce a trecut de Qiang Wang, din China, locul 53 în clasamentul WTA, la capătul unei partide care a durat o oră și 29 de minute.

Startul de meci a fost unul fulminant pentru Buzărnescu. A jucat fără greșeală și a condus 5-0 în setul unu. Wang a reușit treptat să echilibreze confruntarea, ba chiar a fost capabilă să limiteze proporțiile eșecului în runda inaugurală. A fost 6-2 pentru Miki, pentru ca setul doi să fie unul mult mai complicat pentru româncă. Wang a condus 5-3, moment din care și jucătoarea noastră și-a regăsit ritmul. A luat patru game-uri la rând, pentru un 7-5 în setul doi.

Mihaeala Buzărnescu, pas spre următoarea rundă. Un nou duel cu Elina Svitolina

Mihaela Buzărnescu merge în runda secundă la Montreal, unde va da peste victima ei favorită din top 10 WTA, Elina Svitolina. Jucătoarea din Ucraina a avut bye în prima rundă, dar cu siguranță nu este deloc încântată de acest nou duel cu Buzărnescu. Românca a învins-o de două ori în acest sezon. Prima dată în turul 3 la Roland Garros, iar apoi la Birmingham, în sferturile de finală. De fiecare dată în minimum de seturi. Astfel, după succesele pe zgură și iarbă, Miki va încerca să dea lovitura și pe hard. Nu va fi deloc ușor, dacă ținem cont că o înfruntă pe deținătoarea trofeului. Partida este programată în jurul orei 19:30.

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul 2 la Rogers Cup. Se poate apropia de top 10 WTA

Ajunsă pe locul 20 în clasamentul WTA după succesul de la San Jose, Mihaela Buzărnescu poate să își continue ascensiunea. Anastasija Sevastova și Naomi Osaka, ultima deja eliminată din competiție. Ba chiar mai mult, o victorie la Montreal ar ajuta-o pe Mihaela Buzărnescu să urce până aproape de locul 10 WTA. Miza este, de asemenea, foarte importantă și în lupta pentru ierarhia Race. Turneul Campioanelor a devenit o țintă tangibilă pentru jucătoarea noastră.

mihaela buzarnescu s-a calificat in turul 2 la Rogers Cup
Trofeul cucerit la San Jose este cea mai importantă performanță din cariera Mihaelei Buzărnescu.

Iar specialiștii de la Tennis.com au încredere maximă în Mihaela Buzărnescu. Au realizat o proiecție a rezultatelor de la Montreal, iar concluzia lor a fost că Miki va juca finala turneului. Va fi, însă, învinsă chiar de Simona Halep, conform predicției din SUA. Dar drumul spre finală este destul de complicat, cu jucătoare ca Johanna Konta, în revenirea de formă, și Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, pe jumătatea de tablou a româncei. Dar înainte de toate este Svitolina, deținătoarea trofeului, după o finală câștigată chiar cu jucătoarea daneză.

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul 2 la Rogers Cup. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK.RO, tatăl Mihaelei a vorbit despre programul încărcat pe care aceasta îl va avea în următoarea perioadă. Este pregătită să joace la Cincinnati și la New Heaven înainte de a merge la New York, pentru US Open. Rezistența Mihaelei Buzărnescu este oricum impresionantă, fiind jucătoarea din top 100 care a disputat cele mai multe turnee în 2018.