Life

Mihaela Buzărnescu, salt cu parașuta de la 4000 de metri în ziua care a împlinit 34 de ani: „M-aș duce să fac și bungee jumping”

Pe 4 mai 2022, Mihaela Buzărnescu și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit. Sportiva și-a înfrânt una dintre cele mai mari frici și a sărit cu parașuta de la o înălțime de 4000 de metri.
05.05.2022 | 16:52
Mihaela Buzarnescu salt cu parasuta de la 4000 de metri in ziua care a implinit 34 de ani Mas duce sa fac si bungee jumping
Mihaela Buzărnesu a împlinit 34 de ani. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu a împlinit 34 de ani, prilej cu care și-a înfrânt una dintre cele mai mari temeri ale sale, cea de înălțime. Sportiva a vorbit și despre problemele de sănătate cu care se confruntă și care o țin departe de terenul de tenis.

Mihaela Buzărnescu a sărit cu parașuta, de la 4000 de metri, în ziua în care a împlinit 34 de ani

Cu ocazia împlinirii a 34 de ani, Mihaela Buzărnescu a trecut peste una din cele mai mari temeri ale sale, cea de înălțime.

ADVERTISEMENT

Sportiva și-a făcut un cadou inedit și a sărit cu parașuta de la o înălțime de 4000 de metri. Jucătoarea de tenis a dezvăluit că, în trecut, a mai încercat diferite sporturi extreme.

„Acum câteva zile m-am dat cu mașina de curse. M-am mai dat cu parapanta acum câțiva ani, la Rio de Janeiro.

ADVERTISEMENT

Sincer, dacă aș putea, m-aș duce să fac și bungee jumping. Cei de la saltul cu parașuta mi-au spus că sunt singura persoană care n-a avut nicio reacție”, a povestit Mihaela Buzărnescu.

Mihaela Buzărnescu, probleme de sănătate care o țin departe de terenul de tenis

Sportiva și-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu prietenii, însă acest lucru nu a fost plănuit. Mihaela Buzărnescu ar fi trebuit să se afle la un concurs, dar din cauza problemelor de sănătate nu a putut să participe. Miki este nevoită să facă injecții cu cortizon pentru a evita o nouă operație la umăr.

ADVERTISEMENT

„Eu trebuia să fiu la un concurs și a trebuit să fac o injecție puternică. Mă ajută pe mine pe partea asta profesională, pentru următorii 2-3 ani cât o să mai joc eu, ca să evit încă o operație la umăr. S-a nimerit super bine. M-am întâlnit cu prietenii mei. M-am simțit atât de bine, a fost chiar foarte frumos.

Trebuie să fac o dată la 2-3 luni injecția. A durut destul de rău. Mi-a făcut două de data asta, ca să fiu sigură că mă ține mai mult.

ADVERTISEMENT

E un cortizon foarte puternic pe care îl fac și în săptămâna respectivă nu am voie să joc. Mă ajută foarte mult pe partea aceasta de recuperare. Am o ruptură acolo și nu se poate evita operația”, a explicat Mihaela Buzărnescu.

ADVERTISEMENT