Sporturi

Mihaela Buzărnescu, schimbare totală de look! Cum arată sportiva acum. Foto

06.11.2018 | 17:00
Mihaela Buzărnescu, schimbare totală de look! Cum arată sportiva acum. Foto

Mihaela Buzărnescu a apelat la o schimbare de look. Mihaela Buzărnescu, eliminată din grupele probei de dublu de la Turneul Elitelor din Zhuhai, a ajuns deja în Franţa, la turneul de la Limoges, cu premii totale în valoare de 125.000 de dolari. Sportiva noastră este principala favorită a competiţiei franceze şi are planuri mari pe final de sezon, mai ales că nu a avut şansă să joace la ultimele turnee prea multe meciuri din cauza accidentării suferite la Montreal.

Mihaela Buzărnescu, locul 24 WTA, o va întâlni în turul inaugural la Limoges pe Mandy Minella din Luxemburg, locul 111 WTA. Cele două sportive s-au mai întâlnit în circuit în trecut, în urmă cu trei ani, la turneul organizat în Marea Britanie, la Surbiton, pe iarbă, tot în turul întâi. Miki s-a impus atunci, scor 7-5, 6-1. Totuşi, Mihaela şi Mandy au avut de-a face una cu cealaltă destul de recent, după turneul de la US Open 2018. Tim Sommer, antrenorul şi soţul jucătoarei Mandy Minella, a acuzat-o pe sportiva noastră susţinând că a procedat aşa doar pentru a primi jumătate din premiul pentru turul inaugural în valoare de 54.000 de dolari.

Mihaela Buzărnescu a surprins pe toată lumea cu noul look

Totuşi, Mihaela se bucură de fiecare moment petrecut în circuitul de tenis. De curând, ea a apelat la o schimbare de look prin care şi-a uimit fanii. Sportiva în vârstă de 30 ani şi-a făcut dreaduri, o coafură care a provocat multă isterie în ultimii ani în România. Mihaela a părut încântată de noul ei look, numindu-se chiar “femeie caracatiţă” în fotografia publicată pe contul personal de Instagram Story.

Mihaela Buzărnescu şi noul ei look

La turneul din Franţa, care a început luni, mai sunt pe tabloul principal alte trei românce. Monica Niculescu, locul 77 WTA, campioana en-titre, va evolua cu Viktoria Tomova din Bulgaria, locul 154 WTA. Ana Bogdan, locul 71 WTA, şi Alexandra Dulgheru, locul 148 WTA, sunt şi ele în concurs la turneul din Franţa. Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe Mandy Minella miercuri, la o oră pe care organizatorii o vor publica marţi seara.