Sporturi

Mihaela Buzărnescu şi-a aflat adversarele la turneul de la Acapulco! Ghinion pentru Miki în primul tur

24.02.2019 | 13:30
Mihaela Buzarnescu sia aflat adversarele la turneul de la Acapulco Ghinion pentru Miki in primul tur

Mihaela Buzărnescu şi-a aflat adversarele la turneul de la Acapulco. Mihaela Buzărnescu, locul 29 WTA, va evolua săptămâna viitoare la turneul organizat în Mexic, la Acapulco, turneu de categorie Internaţional, dotat cu premii totale în valoare de 250,000 de dolari. Competiţia se desfăşoară în perioada 25 februarie – 2 martie. Ultimele două ediţii au fost câştigate de ucraineanca Lesia Tsurenko.

Mihaela Buzărnescu vine după o serie de înfrângeri destul de lungă şi se află în căutarea meciului care-i va readuce încrederea în propriile-i forţe şi în jocul său care a făcut furori de-a dreptul în sezonul precedent. Din revelaţia anului trecut, Miki nu a mai reuşit să lege victoriile de când s-a accidentat grav la Montreal, în meciul disputat cu Elina Svitolina.

Mihaela Buzărnescu ştie cu cine se va duela la turneul organizat în Mexic

Mihaela va face deplasarea la turneul de la Acapulco, acolo unde şi-a aflat sâmbătă seara adversara din primul tur. Miki va lua startul împotriva australiencei Daria Gavrilova, locul 47 WTA. Din punct de vedere al locurilor ocupate în clasament, sportiva noastră porneşte cu prima şansă, însă încrederea Mihaelei este destul de scăzută având în vedere că a înregistrat 11 înfrângeri consecutive în circuitul feminin de tenis. Chiar şi aşa, partida dintre cele două jucătoare va fi o premieră pentru că nu s-au mai întâlnit până acum. Nici australianca nu traversează o perioadă prea bună. Şi ea vine după şase meciuri pierdute, iar acest fapt ar putea conta în consumarea meciului. România mai are o reprezentantă la Acapulco. Este vorba despre Irina Bara, aflată în calificări.

Şi pe tabloul masculin de simplu vom avea un reprezentant. Este vorba despre Marius Copil, locul 70 ATP. Arădeanul îl va întâlni în primul tur la Acapulco pe argentinianul Diego Schwartzman, locul 19 ATP. Pentru Marius este un prim tur extrem de dficil, mai ales că vine după două înfrângeri la jucători nu prea consacraţi în circuitul masculin de tenis.

Tabloul masculin de tenis de la Acapulco