Sporturi

Mihaela Buzărnescu și-a demonstrat calitățile de cântăreață și dansatoare. Jucătoarea de tenis a făcut show la un eveniment. VIDEO

20.01.2020 | 19:48
Mihaela Buzarnescu sia demonstrat calitatile de cantareata si dansatoare Jucatoarea de tenis a facut show la un eveniment VIDEO
Mihaela Buzărnescu și-a demonstrat calitățile de cântăreață. Jucătoarea de tenis a făcut show. Captură foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Din cauza unor probleme medicale, Mihaela Buzărnescu a ratat primul Grand Slam al anului, Australian Open, acolo unde România are patru reprezentante pe tabloul de simplu feminin. ”Miki” profită de timpul liber până la revenirea pe teren și își demonstrează și alte calități. Sportiva a făcut show la ultima petrecere la care a participat.

Mihaela Buzărnescu și-a demonstrat calitățile de cântăreață. Jucătoarea de tenis a făcut show

La un eveniment la care a luat parte alături de familie și prieteni, Mihaela Buzărnescu a demonstrat că se pricepe de minune și la microfon, nu doar la rachetă. Jucătoarea a cântat și a dansat fără oprire.

ADVERTISEMENT

”Miki” a urcat pe contul oficial de Instagram momentul cu prestația extraordinară, alături de care a scris și un mesaj.

 

View this post on Instagram

 

Varsta nu conteaza, sufletul ramane tanar daca ai grija de el!Imi place sa cant si sa dansez… dar cred ca momentan mai bine raman la tenis ? Acting like a kiddo ??‍♀️ I love singing and dancing but I think I will stick with tennis for now ? #fun #singing #dancing #party

A post shared by Mihaela Buzarnescu (@miki.buzarnescu) on


”Vârsta nu contează, sufletul rămâne tânăr dacă ai grijă de el! Îmi place să cânt și să dansez… dar cred ca momentan mai bine rămân la tenis”

ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu, sezon 2019 extrem de dificil

Pentru Mihaela Buzărnescu, anul 2019 a fost extrem de dificil. Aceasta a suferit o accidentare care a ținut-o departe de teren și care a cauzat o cădere a ei în clasamentul WTA (locul 112). Mai mult decât atât, „Miki” a fost părăsită și de sponsori, care au întrerupt colaborarea cu ea imediat cum s-a accidentat.

Mihaela Buzărnescu a fost părăsită de sponsori și a explicat mai multe despre ce a însemnat accidentarea suferită: „Am avut doi sponsori anul trecut, m-au susținut din mai-iunie până la finalul anului, dar după accidentare nu am mai continuat. S-a încheiat totul!”.

ADVERTISEMENT

„În străinătate, cineva ca mine, ar fi avut contracte peste contracte, cum au artiștii cunoscuți sau fotbaliștii! Dar la noi… Nu! E foarte ciudat că nu suntem susținuți mai mult”, a spus Mihaela Buzărnescu la începutul anului 2020.

Mihaela, un exemplu de urmat în sport

Mihaela Buzărnescu e exemplu de urmat pentru orice sportiv care suferă de sindromul ”retragerii” și al renunțării la un vis. În 2017, Buzărnescu a început un drum în care nimeni nu credea. Nimeni în afară de ea, familie și cei foarte apropiați.

ADVERTISEMENT

Ajunsă aproape la 30 de ani, o vârstă la care multe sportive se gândesc la retragere, Mihaela Buzărnescu a izbutit un adevărat miracol în tenisul mondial! După ce a fost la un pas de a spune ”stop” activității sportive, din cauza accidentărilor, jucătoarea din România a crezut în minuni, a muncit și anul 2017 a răsplătit-o pe deplin.

  • 31 de ani a împlinit Mihaela Buzărnescu pe 4 mai
  • 112 este locul WTA ocupa de ”Miki” în prezent

Mihaela începea 2017 de pe locul 537 WTA. Din luna mai până în decembrie, în doar 7 luni, Mihaela a câștigat 7 titluri ITF, a urcat de pe locul 538 până pe 56 în lume (cu 3 locuri peste Maria Sharapova atunci), a jucat 91 de meciuri și a câștigat 70, s-a calificat în prima semifinală WTA din carieră și a ajuns în premieră pe tabloul principal al unui Slam (US Open).

ADVERTISEMENT