Sporturi

Surpriza zilei la Madrid! Mihaela Buzărnescu și Irina Bara au eliminat campioanele de dublu de la Indian Wells!

07.05.2019 | 22:48
Surpriza zilei la Madrid Mihaela Buzarnescu si Irina Bara au eliminat campioanele de dublu de la Indian Wells

Mihaela Buzărnescu și Irina Bara au produs surpriza zilei pe tabloul de dublu de la Madrid, eliminându-le pe Aryna Sabalenka și Elise Martens, pereche cotată cu a patra șansă la câștigarea trofeului. 

Mihaela Buzărnescu și Irina Bara au eliminat campioanele de dublu de la Indian Wells!

Mai mult, Sabalenka și Mertens sunt deținătoarele trofeului de la Indian Wells, unul dintre cele mai importante turnee din circuitul WTA. Meciul cu Buzărnescu și Bara a pornit conform așteptărilor pentru favorite, care s-au impus cu 6-1 în primul set. A urmat însă o revenire fantastică a fetelor noastre, care și-au adjudecat setul doi la 3. În super tie-break, Bara și Buzărnescu s-au impus cu 10-7. Româncele aveau o cotă medie la pariuri de 3.55 ca să se impună în acest meci.

Fetele noastre știu deja și cu cine se vor duela în faza sferturilor de finală. Este vorba despre perechea formată din Jelena Ostapenko și Vera Zvonareva. Cele două au produs la rândul lor o surpriză importantă în primul tur, când au eliminat cuplul Chan/Chan, cap de serie numărul 7.  Tot în super tie-break au trecut Bara și Buzărnescu și de adversarele din primul tur, impunându-se cu 10-5 în decisiv în fața ibericelor Bolsova și Parra Santonja.

Bara si Buzanrescu au produs surpriza la dublu
Bara si Buzanrescu au produs surpriza la dublu

Buzărnescu dă semne de revenire, după o perioadă de coșmar, în care înșira înfrângerile. Pe lângă această victorie la dublu, Mihaela are o victorie și în proba de simplu, acolo unde a eliminat-o în primul tur pe  Tomljanovic, scor 2-0. Nu a putut trece însă și de Sevastova, în fața căreia a pierdut în minimum de seturi.

Pe tabloul de dublu se află și Simona Halep, care face pereche cu Irina Begu. Cele două le vor înfrunta în turul 2 chiar pe principalele favorite la trofeu. Andreea Mitu, care a făcut pereche cu rusoaica Panova, a fost eliminată în primul tur la Madrid.