Sporturi

Mihaela Buzărnescu ştie cu cine va juca la turneul de la Charleston! Miki, singura româncă din competiţie

31.03.2019 | 12:00
Mihaela Buzărnescu ştie cu cine va juca la turneul de la Charleston

Mihaela Buzărnescu ştie cu cine va juca la turneul de la Charleston. Mihaela Buzărnescu, locul 32 WTA, va evolua săptămâna viitoare la turneul organizat în Statele Unite ale Americii, la Charleston, turneu de categorie Premier, cu premii totale în valoare de 823,000 de dolari. Campioana en-titre la acest turneu este olandeza Kiki Bertens, pe care Miki o poate întâlni la actuala ediţie de abia în semifinale.

Mihaela Buzărnescu a aflat că va evolua împotriva unei jucătoare venite din calificări

Tragerea la sorţi a turneului din Charleston a avut loc în Statele Unite ale Americii în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar singura reprezentantă a României de pe tabloul principal de simplu, Mihaela Buzărnescu, şi-a aflat posibilele adversare la competiţia programată pentru perioada 1-7 aprilie. Mihaela, favorita numărul 12 a turneului, va evolua în turul inaugural împotriva unei jucătoare venite din calificări, a cărei nume îl va afla duminică seara, după încheierea meciurilor din calificări.

În turul secund, tenismena noastră ar putea da peste belgianca Ysaline Bonaventure, iar în optimile de finală peste Caroline Wozniacki, care este de departe cea mai periculoasă adversară. Americanca Sloane Stephens e principala favorită a turneului american. Pe tabloul principal se află alte două jucătoare din Top 10 WTA, Kiki Bertens şi Aryna Sabalenka. La ediţia de anul trecut, Bertens s-a impus după o finală disputată împotriva jucătoarei din Germania, Julia Goerges.

Mihaela Buzărnescu pe terenul de tenis

Mihaela Buzărnescu, singura româncă la Charleston după retragerea Irinei Begu

La Charleston, turneu de la care Irina Begu a ales să se retragă, Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara vor evolua împreună şi la dublu. În schimb, la turneul de la Monterrey, organizat la Mexic, avem o singură jucătoare calificată direct pe tabloul principal de simplu. Este vorba despre Ana Bogdan, locul 107 WTA, care are de apărat semifinala din 2018. În calificări la acelaşi turneu le vom avea pe Monica Niculescu, Gabriela Ruse şi Andreea Roşca.