Sport

Mihaela Buzărnescu, strigăt de disperare după umilinţa din Fed Cup: “Este extrem de usor sa stai pe o canapea şi să dai un comentariu răutăcios de care eşti mândru”

Mihaela Buzărnescu trece prin cel mai dificil moment al carierei. Măcinată de accidentări și tulburată de despărțirea de Marco Dulca, sportiva a răbufnit pe conturile de socializare.
22.04.2022 | 14:20
Mihaela Buzarnescu strigat de disperare dupa umilinta din Fed Cup Este extrem de usor sa stai pe o canapea si sa dai un comentariu rautacios de care esti mandru
Mihaela Buzărnescu se află pe locul 123 în clasamentul mondial. Sursă foto: Getty Images
ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu a făcut dezvăluiri șocante după despărțirea de Marco Dulca, iar fotbalistul Chindiei a oferit prima reacție în exclusivitate pentru FANATIK.

Lucrurile merg din ce în mai rău pentru jucătoarea de tenis care a ratat și Billie Jean King Cup din cauza unei accidentări și startul de sezon în circuitul WTA și a izbucnit pe mediile de socializare.

ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu e supărată pe toată lumea: „Jobul nostru înseamnă sărbători sacrificate, nopți prin aeroporturi”

Mihaela Buzărnescu se luptă de la finalul anului trecut cu problemele medicale, iar numărul 123 WTA a simțit nevoia să își spună oful pe pagina oficială de Facebook.

„Noi, sportivii de performanță, adică cei care își sacrifică viața și corpul pentru un sport, suntem puși la multe încercări de-a lungul anilor. Majoritatea dificile, câteva și plăcute sau cum le numim noi, recompense.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv suportul celor din jurul nostru este vital pentru a avea puterea de a merge mai departe la fiecare hop. Job-ul nostru nu este un “9:00 to 18:00”, ca apoi să ieșim seara cu prietenii sau să ne permitem luxul de a sta la cină cu cei dragi, nu – job-ul nostru este un icebearg al cărui vârf se vede foarte puțin”, și-a început Miki amplul mesaj.

Mihaela Buzărnescu a ținut în mod special să vorbească despre toate greutățile pe care trebuie să le depășească un sportiv de performanță: „Jobul nostru înseamnă sărbători sacrificate, nopți prin aeroporturi, deplasări săptămânale, antrenamente intense și din păcate multe accidentări, multă durere. Corpul poate duce doar cât este creat să ducă, iar de la om la om variază norocul genetic”.

ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu: „Momentan eu joc doar cu injecții în braț”

Mihaela Buzărnescu este nemulțumită de criticile cu care este bombardată în ultimul timp și în ciuda accidentărilor vrea să reprezinte România și la Jocurile Olimpice de peste doi ani:

„Cum în ultimul timp m-am confruntat cu a 5-a accidentare majoră din carieră, am observant multă critică din mass-media și din social-media. Știu, este extrem de ușor să stai pe o canapea și să scrii un articol sau să dai un comment răutăcios de care ești mândru, și este extrem de greu să fii pus în situația în care dorești din răsputeri să reușești în domeniul pe care îl iubești, iar corpul să te avertizeze de anumite excese.

ADVERTISEMENT

Poate nu se știe, însă momantan eu joc doar cu injecții în braț, injecții ce nu sunt făcute să trateze, ci să mascheze durerea. Sunt convinsă, criticile vor apărea din nou și din nou, însă eu trag în continuare până îmi îndeplinesc visul de a mai reprezenta încă o dată România la Olimpiada de la Paris din 2024”.

Mihaela Buzărnescu, face apel la bunătatea românilor înainte de Paște: „Ar putea să ne susțină cu vorbe bune și încredere”

Mihaela Buzărnescu s-a săturat de critici și cere susținere necondiționată pentru toți sportivii de performanță: „Românii ar putea să ne susțină cu vorbe bune și încredere în eforturile noastre. Suntem atâtea jucătoare bune în această generație și puteți fi mândri, puteți aprecia că ai voștri copii au un exemplu pozitiv de urmat.

Încă o dată, orice critică pe care o faceți oglindește o neîmplinire personală a voastră, pe noi “deep down” nu ne rănește cu nimic. Ar fi atât de frumos să ne ajutăm și să ne susținem în toate alegerile pe care le facem pe plan personal, dar și pe plan colectiv.
Să sperăm la un 2022 de excepție! Miki.

ADVERTISEMENT