Sporturi

Mihaela Buzărnescu participă într-o campanie împotriva violenței domestice: „E important ca lumea să vorbească”

10.04.2019 | 18:31
Mihaela Buzarnescu participa intro campanie impotriva violentei domestice E important ca lumea sa vorbeasca

Mihaela Buzărnescu a avut o ascensiune formidabilă în ultimii doi ani. Sportiva română a cărei ascensiune a fost oprită de atâtea ori de accidentări a reușit să ajungă, la 30 de ani, în primele 20 din lume. Astfel, Miki a devenit un sportiv apreciat de români, iar din această postură a ales să lupte și pentru o cauză.

Mihaela Buzărnescu a luat parte la campania “Voci netăcute”, care luptă împotriva violenţei domestice

Sportiva care face parte din echipa de Fed Cup a României pentru confruntarea de la Rouen, cu Franța, din semifinalele Fed Cup (20-21 aprilie) a fost invitată să facă parte din campania „Voci netăcute”, care luptă împotriva violenței domestice.

Astfel, Miki a participat la un eveniment de mediatizare al campaniei, în care a apărut îmbrăcată elegant, dar s-a machiat în așa fel încât a părut ca și când ar fi fost victima unui gest violent. VEZI GALERIE FOTO

Mihaela Buzărnescu a participat la campania „Voci netăcute” *foto: Telekom

Mihaela Buzărnescu, mesaj împotriva violenței domestice

Buzărnescu a explicat motivul pentru care a vrut să facă parte din această campanie: „Am ales să fac o transofrmare foarte importantă pentru că în ultima vreme violenţa domestică a luat o amploare foarte mare şi nu e deloc mediatizată. Foarte multe femei, copii sunt atacaţi violent şi toţi sunt tăcuţi şi nu vor să vorbească despre asta. E păcat să ne se mediatizaeze şi să nu se pună punctul pe acest lucru. Această campanie vrea să le arate tuturor persoanelor că pot fi ascultate, că e important să vorbească, să nu tacă.  Şi o palmă e importantă. De la o palmă se ajunge la bătaie…”, a spus Miki Buzărnescu, pe Telekom.

Campania „Voci netăcute” poate fi susținută printr-o donaţie de 2 euro la numărul de telefon 8833. Banii ajung la Casa Invicta, care adăposteşte persoanele maltratate.