Sport

Mihaela Buzărnescu vrea cu orice preț la Winners Open de la Cluj: ”Hello! Să țineți cont de mine!”

Numărul 148 în clasamentul mondial WTA, Mihaela Buzărnescu, vrea cu orice preț să joace la primul turneu din circuitul mondial care va fi organizat, în august, la Cluj-Napoca.
13.06.2021 | 23:21
Mihaela Buzarnescu vrea cu orice pret la Winners Open de la Cluj Hello Sa tineti cont de mine
ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu a mărturisit că are un program extrem de încărcat în perioada următoare, dar că în agenda ei este bifat și turneul Winners Open de la Cluj, din luna august.

Conștientă că nu este pe o poziție foarte bună în clasamentul mondial, Mihaela Buzărnescu a mărturisit că este dispusă să joace chiar și în calificări.

ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu așteaptă un wildcard de la organizatorii Winners Open

Jucătoarea de 33 de ani a participat recent la Roland Garros unde a fost învinsă în turul 2 de Serena Williams cu scorul de 6-3, 5-7, 6-1 și a mărturisit că în ciuda agendei încărcate speră să primească un wildcard din partea organizatorilor turneului Winners Open, de la Cluj.

„Voi participa la Cluj, dacă voi intra pe tablou direct, iar dacă nu, va trebui să joc calificări. Dar mă gândesc că poate există vreo șansă de un wildcard, dacă nu sunt acceptată pe tablou.

ADVERTISEMENT

Hello, cine se ocupă de turneu, vă rog? Să țineți cont de mine!”, le-a transmis jucătoarea organizatorilor, într-o intervenție la Digisport.

Cluj-Napoca va găzdui, în premieră, un turneu în circuitul profesionist feminin de tenis (WTA). Winners Open va avea loc în perioada 1 – 8 august și va fi dotat cu premii totale în valoare de 235.000 de dolari și 250 de puncte în clasamentul WTA.

ADVERTISEMENT

Winners Open va găzdui peste 60 de jucătoare din circuitul mondial. Meciurile se vor disputa pe terenurile de zgură din cadrul complexului Winners Cluj, iar turneul va avea probe de simplu și dublu.

Anul trecut, Winners Open a fost primul turneu de tenis cu premii în bani, dar fără puncte, organizat în România după trei luni de izolare. La competiţie au participat Irina Begu, Irina Bara, Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian, Georgia Crăciun şi Miriam Bulgaru.

ADVERTISEMENT

Wimbledon, US Open și turneul organizat de familia Djokovic, pe lista Mihaelei Buzărnescu

Sportiva a vorbit despre programul extrem de încărcat pe care îl are în următoarea perioadă și a enumerat turneele la care va participa.

”Am o listă interminabilă de turnee! Voi participa în calificările pentru Wimbledon și încerc să îmi fac un clasament cât mai bun, că să nu mai stau la limită pentru a prinde tabloul principal la US Open.

După turneul de la Wimbledon, o să joc un turneu pe zgură în Germania, apoi mă voi duce la Praga sau în Polonia, iar după aceea aș vrea să joc turneul de la Belgrad, organizat de Djokovic”, a spus Buzărnescu.

ADVERTISEMENT