Sporturi

Mihaela, ca Bouchard sau Stephens! Ce spune Buzărnescu de o eventuală şedinţă foto pentru Sports Illustrated

22.02.2019 | 14:30
Mihaela ca Bouchard sau Stephens Ce spune Buzarnescu de o eventuala sedinta foto pentru Sports Illustrated

Mihaela Buzărnescu spune că ar poza în revista Sports Illustrated! Mihaela Buzărnescu, aflată actulamente pe locul 29 WTA, încearcă să-şi regăsească echilibrul din punct de vedere al jocului şi să facă din nou performanţă la nivel înalt în circuitul mondial de tenis. Jucătoarea noastră, în vârstă de 30 de ani, a înregistrat de curând cea de-a 11-a înfrângere consecutivă în circuit, iar încrederea nu este tocmai sus.

Chiar şi aşa, Miki se bucură de fiecare moment petrecut în lumea sportului alb şi mărturiseşte că şi-ar dori să experimenteze şi alte lucruri, cum ar fi să pozeze în revista Sports Illustrated. Într-un interviu exclusiv acordat pentru FANATIK.RO, Mihaela a vorbit pe larg despre trecut, prezent, dar şi viitor, un viitor de care vrea să se bucure la maxim, mai ales că accidentările i-au furat o mare parte din carieră.

Mihaela Buzărnescu a mărturisit că şi-ar dori să apară în Sports Illustrated

Dacă acest lucru s-ar înfăptui, Mihaela ar intra într-un grup select, format din nume importante din tenis, de pilă Eugenie Bouchard sau Sloane Stephens. Ambele au pozat pentru Sports Illustrated, iar pictorialele lor au făcut furori pe reţelele de socializare. Miki susţine că este o persoană deschisă, pregătită pentru noi provocări şi că şi-ar dori şi accepta o asemenea ofertă din partea celor de la Sports Illustrated.

“Sunt o persoană deschisă, care ştie unde sunt limitele acestor pictoriale. Eu m-am bucurat de acest pictorial, mai ales că am avut parte de o echipă profesionistă. Mi-aş dori să am această ocazie, să pozez pentru Sports Illustrated, mai ales că banii sunt folosiţi pentru anumite cauze. Toate jucătoarele au analizat foarte bine aceste oferte şi au ştiut totul înainte. Cu siguranţă mi-ar plăcea. Este o mică relaxare pe care o facem şi noi între turnee. Nu ştiu dacă lumea ştie, dar noi, când suntem la competiţie, nu avem timp de nimic. Avem meciuri, antrenamente, recuperare şi mai avem timp să mâncăm. Nu putem să ieşim, ca să nu pierdem orele de recuperare. La fel se întâmplă şi când suntem acasă”, a declarat Miki pentru FANATIK.RO.