Life

Mihaela Cernea divorțează. Cum a reacționat soțul artistei când a aflat vestea

Mihaela Cernea a luat o decizie radicală după ce în urmă cu puțină vreme solicita un ordin de protecție împotriva soțului, Costin Craioveanu. Artista vrea să divorțeze.
17.03.2022 | 13:11
Mihaela Cernea divorteaza Cum a reactionat sotul artistei cand a aflat vestea
Mihaela Cernea și Costin Craioveanu divorțează. Cântăreața a depus actele la Tribunal. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Solista trupei Class a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5, după ce la începutul anului a obținut un ordin de protecție împotriva partenerului de viață cu care este căsătorită de 18 ani și alături de care are doi copii.

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu divorțează. Cântăreața a depus actele la Tribunal

Mihaela Cernea a decis să nu mai treacă cu vederea violența domestică la care a fost supusă în ultima perioadă. Vedeta a pus piciorul în prag și este gata să devină o femeie liberă, după un mariaj care a durat aproape 20 de ani.

ADVERTISEMENT

„Da! Am introdus actele de divorț!”, a mărturisit cântăreața pentru click.ro. Pe de cealaltă parte, pictorul Costin Craioveanu a declarat că nu cunoaște niciun fel de informație despre actele depuse de partenera sa de viață.

„Eu nu știu nimic. Nu am primit nici o înștiințare, nici actele. Acum aflu și eu de la voi! Vorbiți cu ea!”, a spus partenerul de viață al solistei, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu se despart. Ce spune avocatul pictorului

Mai mult decât atât, avocatul bărbatului, Dragoș-Cristian Lică, spune că nu știe nimic despre intenția Mihaelei Cernea. În plus, apărătorul este ferm convins că cei doi nu vor divorța pentru că există dragoste între ei.

Avocatul îl reprezintă pe soțul vedetei în procesul penal deschis în luna ianuarie anul acesta. La momentul respectiv pictorul a negat vehement că a ridicat mâna asupra partenerei de viață.

ADVERTISEMENT

„Costin nu vrea să divorțeze! Nu mi-a zis nimic Costin că ar fi primit actele de divorț. Eu tot ce știu este că el nu vrea în ruptul capului să divorțeze. O iubește pe femeia aia la nebunie, și pe copii îi iubește foarte tare!

Dacă așa este mie îmi pare rău că nu au decis să divorțeze la notar. Eu îl reprezint pe Costin în dosarul penal în care a fost bătut în ultimul hal. Acolo solicităm niște daune, deocamdată nu se întâmplă nimic, trenează dosarul!”, a declarat avocatul lui Costin Craioveanu.

ADVERTISEMENT
Tags: