Life

Mihaela Cernea neagă acuzațiile de violență împotriva lui Costin Craioveanu. Cei doi sunt în plin proces de divorț

Mihaela Cernea neagă acuzațiile de violență împotriva lui Costin Craioveanu, la câteva luni după ce a obținut un ordin de restricție împotriva sa. Cei doi sunt în plin proces de divorț.
30.06.2022 | 08:29
Mihaela Cernea neaga acuzatiile de violenta impotriva lui Costin Craioveanu Cei doi sunt in plin proces de divort
Mihaela Cernea neagă acuzațiile de violență împotriva lui Costin Craioveanu, în plin proces de divorț. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce l-a acuzat pe Costin Craioveanu că ar fi bătut-o, Mihaela Cernea a negat acest lucru. Fosta solistă a trupei Class obținuse și un ordin de protecție împotriva fostului partener.

Mihaela Cernea neagă acuzațiile de violență împotriva lui Costin Craioveanu

Mihaela Cernea a intentat divorțul de Costin Craioveanu în urmă cu câteva luni, după o căsnicie de 21 de ani. Pictorul a negat că ar fi fost agresiv fizic cu soția sa, iar acum și cântăreața pare să fie de acord cu acest lucru.

ADVERTISEMENT

Cei doi se află în plin proces de divorț, însă Mihael Cernea susține acum că în căsnicia ei nu a existat violență domestică, potrivit spynews.ro.

La începutul anului, solista a obținut un ordin de restricție pe numele fostului ei partener, astfel că acesta nu are voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri de ea. Mihaela Cernea este cea care a depus actele de divorț Judecătoria Sectorului 5.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Costin Craioveanu, după ce soția a obținut un ordin de restricție împotriva sa

În aprilie, Costin Craioveanu a avut o reacție pe rețelele sociale cu privire la divorțul de cea care i-a fost alături timp de două decenii.

Pictorul a scris atunci că a avut întotdeauna grijă de copiii săi și că niciodată nu a fost agresiv cu partenera lui de viață.

ADVERTISEMENT

“Cum s-i dai, mă, iubitului tău ordin de protecție? La 200 m de casă? Când eu stau acasă și hrănesc pisici, dorm cu ele în casă, ne uităm pe Netflix, și am grijă de copii și de pisici și n-am bătut în viața mea o femeie…

M-am bătut cu niște țărănuși din Sălăjean care mi-au rupt mâna să nu-i filmez…care aveau amante și n-am vrut să te las cu aia, cu așa vibrație joasă…

ADVERTISEMENT

Justiția o să facă dreptate…că n-am mai pictat de 3 luni…având mâna dreaptă ruptă din umăr. Dumnezeul meu îmi va face dreptate…sau lor…

P.S. Să ții minte că cel mai mișto bărbat din viața ta, Mihaela Craioveanu, a fost Costin Craioveanu…restul e populație.”, a scris Costin Craioveanu pe Instagram, în luna aprilie.

ADVERTISEMENT
Tags: