News

Mihaela Constantinescu, mesaj emoționant despre Mihai Constantinescu. Fosta soție a artistului așteaptă un miracol

17.05.2019 | 13:28
Mihaela Constantinescu mesaj emotionant despre Mihai Constantinescu Fosta sotie a artistului asteapta un miracol
Mihai Constantinescu este în continuare internat, dar stabilizat. Sursa foto: TVR

Fosta soţie a lui Mihai Constantinescu, Mihaela, a transmis un mesaj emoţionant despre cântăreţul care se zbate între viață și moarte. Artistul a suferit trei stopuri cardiace la începutul acestei săptămâni și a fost internat la Terapie Intensivă la Spitalul Floreasca. Muzicianul se află și acum în unitatea medicală.

Mihaela Constantinescu speră că Mihai Constantinescu se va recupera

Mihaela Constantinescu, fosta soție a cântărețului spune că ea crede în miracole și este foarte încrezătoare că acesta se va face bine. ”Eu cred în miracole! Să ne rugăm pentru miracolul vieții lui Mihai”, este mesajul transmis de Mihaela pe rețelele de socializare în această dimineață. Mihai a fost stabilizat, însă e în continuare intubat.

Adrian Daminescu a dezvăluit cum a ajuns Mihai Constantinescu la spital. Actuala lui soție, Simona Secrier, s-a trezit la un moment dat și și-a dat seama că nu mai respiră. Totul s-a întâmplat în seara zilei de luni, 13 mai 2019. Majoritatea artiștilor, prieteni și colegi de-ai lui Mihai îi îndeamnă pe români să se roage pentru sănătatea acestuia.

Mihai Constantinescu are 73 de ani
Mihai Constantinescu poate supraviețui doar printr-un miracol. Sursa foto: TVR

Artistul a fost operat pe cord deschis de mai multe ori

Mihai Constantinescu are probleme de sănătate de mai multă vreme. În anul 2008 i-au fost depistate probleme cardiace și a fost diagnosticat și cu insuficiență pulmonară. A suferit mai multe operații pe cord deschis, ultima intervenție chirurgicală dificilă având loc acum aproximativ 2 ani de zile.

Presa a mai scris săptămâna aceasta că Mihai Constantinescu ar fi făcut în urmă cu aproximativ două săptămâni un accident vascular cerebral. Într-adevăr, artistul a confirmat că a fost la spital într-o intervenție telefonică la România TV, dar nu a spus cu exactitate ce i s-a întâmplat.

Mihai Constantinescu este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. A devenit celebru pentru mai multe șlagăre, care sunt ascultate și astăzi. Printre cele mai cunoscute melodii se numără ”Iubiți și câinii vagabonzi”, ”Vitezomanul Gică”, ”O lume minunată”, ”Dă-mi mâna, prietene” și ”Iubiți-ne că suntem flori”, printre altele.

 

Tags: