Life

Mihaela de la Survivor România rupe tăcerea. Fața nevăzută a concurenților și a emisiunii

16.02.2021 | 11:23
Mihaela de la Survivor Romania rupe tacerea Fata nevazuta a concurentilor si a emisiunii
Mihaela de la Survivor România a dezvăluit cine este cea mai rea concurentă de la Războinici. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Mihaela de la Survivor România a făcut o serie de confesiuni despre experiența ei scurtă din Republica Dominicană și a spus tot adevărul despre războinici, despre cum sunt concurenții în viața de zi cu zi față de ceea ce se vede la televizor.

Bruneta a mărturisit că singurii cu care s-a înțeles au fost Alin și Albert și că a fost dezamăgită de o serie de concurenți în momentul în care a ajuns acolo, cea mai rea, în opinia ei, fiind cântăreața Mellina.

ADVERTISEMENT

Mihaela, eliminată fix de Ziua Îndrăgostiților, a descris cum decurge o zi normală în Republica Dominicană și a spus că mâncarea pe care o prepară cel mai des războinicii pentru a supraviețui este cea din melci.

Mihaela de la Survivor România: „Mellina e cea mai rea”

Fosta concurentă a vorbit despre jocurile care se fac în echipa războinicilor și a declarat că Sorin este cel care îi manipulează pe toți, iar Mellina este cea mai rea dintre fete.

ADVERTISEMENT

„Sorin e cel care îi ia pe toți, le spune părerea lui și încearcă să îi convingă că părerea lui e cea mai corectă. El e capul răutăților. Singura persoană cu care cred că m-aș mai fi înțeles este Starlin, atât.

M-a dezamăgit foarte mult Mellina. Este cea mai rea dintre fete, asta pot să zic clar. E foarte egoistă, strânge mâncare, cocos, doar pentru ea. Este foarte apropiată de Musty, cred că a simțit că are spate și a fost foarte răutăcioasă și m-a dezamăgit complet”, a declarat Mihaela de la Survivor România în cadrul emisiunii „Ștafeta mixtă” de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Alin mi s-a părut cel mai echilibrat”

Ex-concurenta a vorbit despre momentul eliminării ei și a adus, de asemenea, câteva cuvinte de laudă la adresa lui Alin: „Eram aproape sigură că Marilena nu va fi favorita publicului și știam că își dorește foarte mult să plece acasă. Mă așteptam să fie Sorin cel mai votat și să mă voteze pe mine a treia persoană. Ei deja sunt un grup format și știau că sunt cea mai puțin acomodată. M-am dus cu gândul că voi fi cea de-a treia persoană nominalizată.

Alin mi s-a părut cel mai echilibrat, dar nu știam că era deja separat. După ce am văzut că Alin e cel mai echilibrat și am ce discuta cu el, mi-am dat seama că între el și restul echipei există o discuție, m-am separat de ei”.

ADVERTISEMENT