News

O tânără femeie de afaceri a murit neaşteptat. Mihaela Galani era proprietara unei firme cunoscute de pantofi

Mihaela Galani, o tânără femeie de afaceri din Constanța și proprietară a unei firme de încălțăminte, s-a stins din viață la doar 33 de ani luni dimineața.
04.01.2022 | 08:55
O tanara femeie de afaceri a murit neasteptat Mihaela Galani era proprietara unei firme cunoscute de pantofi
Mihaela Galani, proprietara unei firme cunoscute de pantofi, a murit la 33 de ani. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihaela Galani s-a stins din viață luni dimineață, la doar 33 de ani, iar cauza morții încă este cercetată de către medici. O primă ipoteză este aceea că un stop cardio-respirator ar fi cauzat decesul femeii de afaceri din Constanța.

Apropiații tinerei au fost șocați de vestea tragică, mai ales că era foarte tânără și nimeni nu s-ar fi așteptat la o astfel de moarte fulgerătoare.

ADVERTISEMENT

Proprietara companiei Gemelli Shoes a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Constanța în urma unui infarct. Medicii nu au mai putut face nimic ca să o salveze.

De ce a murit Mihaela Galani, proprietara companiei Gemelli Shoes

Moartea Mihaelei Galani i-a șocat pe toți apropiații și cunoscuții ei, mai ales având în vedere vârsta fragedă.

ADVERTISEMENT

Primele informații arată că proprietara firmei de încălțăminte din Constanța a murit în urma unui stop cardio-respirator, notează ziuaconstanța.ro.

Apropiații și toți cei care au cunoscut-o așteaptă mai multe informații despre cauzele care au dus la un astfel de sfârșit tragic pentru femeia de afaceri.

ADVERTISEMENT

Se pare că tânăra avea și alte problemele de sănătate, potrivit informațiilor apărute în presa locală.

Echipa magazinului de încălțăminte Gemelli Shoes a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care anunță vestea tristă, dar și faptul că lucurile se vor desfășura mai greu în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

„Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni.”, este mesajul postat de către reprezentanții magazinului.

Cine a fost Mihaela Galani

Gemelli Shoes este un business de pantofi croiți manual în România. Afacerea era condusă de Mihaela Galani și de sora sa, Loredana Romanov. Pantofii se găsesc în Constanța, Brăila, Sibiu, Cluj și Oradea.

Mihaela Galani a absolvit studiile postuniversitare de master în Comunicare și Relații Interculturale în Spațiul European.

A preluat afacerea cu pantofi de la părinții ei. Numele firmei de încălțăminte a fost ales în memoria fratelui geamăn al Mihaelei, care a murit înainte să împlinească vârsta de 18 ani.

„Am inima împietrită! Un copil minunat, încercat în scurta sa viaţă de multe provocări, dar care şi-a păstrat mereu bunătatea şi optimismul, a plecat în această dimineaţă la stele… 

Mihaela Galani a fost una dintre cele mai speciale studente de-ale mele, desteaptă, ambiţioasă, blândă, caldă şi mereu cu un zâmbet larg pe buze…

Drum lin în Lumină, om frumos! Ştiu că te vei regăsi acolo sus cu fratele tău, dar aici ai lăsat un gol imens! Nu ştiu ce le-aş putea spune acum părinţilor tăi…  Chiar nu ştiu”, a scris pe Facebook Monixa Coroiu, fostă profesoară de Jurnalism la Universitatea Ovidius din Constanţa, după moartea Mihaelei Galani.

ADVERTISEMENT