ADVERTISEMENT
Life

Mihaela Rădulescu a anunțat că se retrage temporar din showbiz: „Dispar”

Autor: Dan Suta | 10.06.2020 | 12:33
Mihaela Rădulescu a anunțat că se retrage temporar din showbiz: „Dispar”
Mihaela Rădulescu, alături de iubitul ei. Sursa foto: Instagram

Mihaela Rădulescu a anunțat că se retrage o perioadă din showbiz și de pe rețelele de socializare pentru a-și pune ordine în gânduri.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu se retrage, temporar, din industrie

Prezentatoarea de televiziune face des asta, aproape în fiecare an, iar etapa o numește drept una de detoxifiere, recomandată, de altfel, pentru cei mai mulți dintre noi, mai ales dacă petrecem foarte mult timp pe rețelele de socializare.

Mihaela are oricum destulă experiență în showbiz-ul românesc, așa că pentru ea, bucuriile  celor care se află la început de drum nu mai contează.

ADVERTISEMENT

Din mesajul pe care vedeta l-a postat reiese foarte clar că s-a cam săturat de lumea artificială care dăinuie pe coclaurile mondene, că vrea să se simtă cu adevărat liberă, să facă doar ceea ce își dorește cu adevărat.

„Am trăit prea mult în online, toți”

„For now. Nu știu cum fac alții, dar eu fac acest „detox“ de rețele sociale din când în când, mai ales după o perioadă atât de lungă în care am trăit prea mult în online, toți.

ADVERTISEMENT

Măsura, în toate, e o „cheie“pe care o folosesc fără ezitare, tocmai ca să tai orice început de dependență, oricare ar fi natura ei”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

„Cei care mă urmăriți de mai mult timp, știți că am obiceiul să „dispar“ cu zilele sau chiar săptămânile, deci procedura nu vă surprinde. Alții, mai puțin dispuși să accepte o simplă rigoare personală, găsesc imediat explicații paralele, exact ca din universuri paralele – sigur i s-a întâmplat ceva, sigur e vreun dezastru în amor sau vreo tulbure problema existențială”, a adăugat bruneta.

ADVERTISEMENT

„Și, al doilea pas după ce-și imaginează, îl fac către bârfa, știre, „știu eu sigur“, „da‘ să nu spui că știi de la mine“. Am un antrenament de zid pentru aceste avioane de hârtie – se tot izbesc de mine, dar nu simt nimic.”, a încheiat vedeta.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!