Life

Mihaela Rădulescu a dat cărțile pe față. De ce nu se căsătorește cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, fără a oficializa relația în fața ofițerului de stare civilă sau în Biserică.
31.08.2021 | 14:30
Mihaela Rădulescu a dat cărțile pe față. De ce nu se căsătorește cu Felix Baumgartner
Mihaela Rădulescu a dat cărțile pe față. De ce nu se căsătorește cu Felix Baumgartner. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a dat cărțile pe față abia acum legat de motivul pentru care nu se grăbește să îmbrace din nou rochia de mireasă alături de iubitul de origine austriacă.

Fosta prezentatoare a emisiunii „Ferma” a mărturisit că nu este dispusă să facă marele pas alături de Felix Baumgartner pentru că nu și-a pus problema de nuntă.

În plus, Mihaela Rădulescu preferă să lasă lucrurile să meargă de la sine și nu vrea să sufere în cazul în care relația amoroasă nu ar mai funcționa, deși sunt de aproape 7 ani împreună.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu, adevăratul motiv pentru care nu se căsătorește cu Felix Baumgartner

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească.

Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a mărturisit bruneta în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Mihaela Rădulescu și sportivul se bucură de o relație de dragoste atipică și frumoasă, departe de ochii curioșilor, fără să ofere prea multe detalii despre ceea ce se întâmplă în cuplu.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Masked Singer România și iubitul au foarte multe lucruri în comun, în special sporturile extreme și escapadele pline de adrenalină, deși nu doresc să afișeze asta prea mult în mediul online.

Mihaela Rădulescu, discretă legat de viața sa amoroasă

Discretă și bucurându-se de momentele frumoase alături de iubitul ei în privat, Mihaela Rădulescu precizează că preferă să nu mai ofere detalii pentru că presa i-a despărțit de nenumărate ori.

ADVERTISEMENT

„De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită.

Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. 

ADVERTISEMENT

Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, declara Mihaela Rădulescu în urmă cu ceva vreme, în cadrul unui interviu pentru viva.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri