Life

Mihaela Rădulescu a dat lovitura și se întoarce la Pro TV. În ce emisiune o vei putea vedea

Mihaela Rădulescu a dat lovitura și se întoarce la Pro TV. Vedeta va putea fi urmărită în cadrul unei emisiuni de talente.
28.06.2021 | 11:13
Mihaela Radulescu a dat lovitura si se intoarce la Pro TV In ce emisiune o vei putea vedea
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu se întoarce la Pro TV și va putea fi văzută în postura de jurat la o emisiune îndrăgită din România. Vedeta a oferit câteva indicii pe pagina sa de Instagram, iar internauții s-au gândit despre ce ar putea fi vorba.

Diva de la Monaco a fost jurat la „Românii au talent” o scurtă perioadă, apoi a devenit prezentatoarea emisiunii „Ferma”. Iată că bruneta se întoarce la îndrăgitul post TV.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a dat lovitura și se întoarce la Pro TV. În ce emisiune o vei putea vedea

Mihaela Rădulescu revine la Pro TV. Vedeta a oferit câteva indicii despre emisiunea din care va face parte începând din toamnă.

Este vorba despre „Masked Singer România”, cel mai misterios show de la Pro TV. Potrivit click.ro, se pare că Mihaela Rădulescu s-ar fi întors în România pentru a lua parte la noul proiect.

ADVERTISEMENT

Vedeta deja a publicat o imagine pe Instagram, confirmând faptul că revine la Pro TV. Deocamdată, aceasta nu a oferit numele emisiunii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg)

De câteva zile au început filmările pentru cel de-al doilea sezon al îndrăgitului show. Iulian Moga este din nou regizor, după cum precizează sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Show-ul a adus mai multe schimbări anul acesta. Pavel Bartoș va prezenta emisiunea în locul cântărețului Jorge, care s-a aflat la cârma show-ului în primul sezon.

Potrivit sursei citate mai sus, Narcis Ianău ar putea fi unul dintre concurenții acestui sezon. Tânărul a participat la primul sezon „Românii au talent” și a reușit să ajungă până în marea finală.

ADVERTISEMENT

Andrei Iulian Angelescu, fostul concurent „Exatlon România”, s-ar afla și el pe lista celor care vor participa la sezonul 2 al celui mai misterior show. Și Dragoș Roșu de la baletul „Dansez pentru tine” ar fi unul dintre concurenți.

Pavel Bartoș va prezenta emisiunea în sezonul 2

Pavel Bartoș este foarte încântat să fie la cârma emisiunii de la Pro TV și spune că este un format nou pentru el. Faptul că este înconjurat de mister face ca experiența să fie una cu totul specială.

„Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez.

Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine.

S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla”, a declarat Pavel Bartoș, conform sursei citate.

Actorul a mai spus că o ediție se filmeză în aproximativ două zile și că este foarte solicitant pentru concurenții de sub mască, mai ales din cauza căldurii.

ADVERTISEMENT