Life
notix pixel id

Mihaela Rădulescu a dezvăluit motivul real pentru care Felix nu vrea să aibă copii. Confesiuni despre viața cu austriacul

Mihaela Rădulescu a vorbit despre relația ei cu Felix Baumgartner și a dezvăluit de ce nu își dorește copii partenerul ei de viață.
29.09.2021 | 16:34
Mihaela Rădulescu a dezvăluit motivul real pentru care Felix nu vrea să aibă copii. Confesiuni despre viața cu austriacul
Mihaela Rădulescu, alături de Felix Baumgartner. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre viața ei alături de Felix și a făcut un anunț care i-a luat pe toți prin surprindere.

Jurata de la Masked singer a spus că de când l-a cunoscut pe iubitul ei austriac trăiește într-o continuă adrenalină. Vedeta a spus că de când sportivul a sărit din stratosferă nu o mai surprinde absolut nimic.

Mihaela a fost întâmpinată de Măruță cu o masă câmpenească în platou și pufuleți. Diva a spus că la Monaco nu poate să ducă afumătură și a profitat din plin de bucatele cu care a așteptat-o prezentatorul.

ADVERTISEMENT

Una peste alta, Mihaela a dezvăluit care este motivul pentru care Felix nu a făcut niciun copil și nici nu își dorește. Prezentatoarea a spus că partenerul ei știe că își riscă viața de fiecare dată când se încumetă la un sport extrem, având numeroase recorduri în palmares în special legate de show-urile aviatice, fapt pentru care nu și-ar dori să își lase urmașii pe drumuri.

„Vor de mulți ani să-i doboare recordul, dar de la vrut la făcut e mult. El nu vrea să-și bată recordul. Nu îi place să repete ceva ce a făcut prima oară.

ADVERTISEMENT

Pregătește o demență absolută pentru anul viitor. Pregătește ceva în stilul lui tocmai dement. Sunt ușor siderată. Panicată nu mai sunt de mult. Mama lui e mereu panicată când merge la show-urile aviatice”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu la PRO TV.

Jurata de la Masked singer va apărea goală pe coperta unei reviste

Jurata de la Masked singer a făcut și o dezvăluire care i-a lăsat pe toți prin surprindere. Bruneta a spus că va apărea goală pe coperta revistei Viva! refăcând coperta de acum mai bine de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Mihaela a avut curajul să pozeze din nou nud, la vârsta de 52 de ani. Iubita lui Baumgartner a pozat exact la fel, apelând la același fotograf care a surprins-o în costumul Evei.

La fel ca atunci, o parte din banii din vânzările revistei vor fi donați pentru o cauză umanitară. Este știut faptul că Mihaela se implică în tot felul de acțiuni umanitare, fiind sensibilizată în special de copii și bătrâni.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri