Life

Mihaela Rădulescu a dezvăluit motivul real pentru care Felix nu vrea să aibă copii. Confesiuni despre viața cu austriacul

Mihaela Rădulescu a vorbit despre relația ei cu Felix Baumgartner și a dezvăluit de ce nu își dorește copii partenerul ei de viață.
29.09.2021 | 16:34
Mihaela Radulescu a dezvaluit motivul real pentru care Felix nu vrea sa aiba copii Confesiuni despre viata cu austriacul
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre viața ei alături de Felix și a făcut un anunț care i-a luat pe toți prin surprindere.

Jurata de la Masked singer a spus că de când l-a cunoscut pe iubitul ei austriac trăiește într-o continuă adrenalină. Vedeta a spus că de când sportivul a sărit din stratosferă nu o mai surprinde absolut nimic.

ADVERTISEMENT

Mihaela a fost întâmpinată de Măruță cu o masă câmpenească în platou și pufuleți. Diva a spus că la Monaco nu poate să ducă afumătură și a profitat din plin de bucatele cu care a așteptat-o prezentatorul.

Una peste alta, Mihaela a dezvăluit care este motivul pentru care Felix nu a făcut niciun copil și nici nu își dorește. Prezentatoarea a spus că partenerul ei știe că își riscă viața de fiecare dată când se încumetă la un sport extrem, având numeroase recorduri în palmares în special legate de show-urile aviatice, fapt pentru care nu și-ar dori să își lase urmașii pe drumuri.

ADVERTISEMENT

„Vor de mulți ani să-i doboare recordul, dar de la vrut la făcut e mult. El nu vrea să-și bată recordul. Nu îi place să repete ceva ce a făcut prima oară.

Pregătește o demență absolută pentru anul viitor. Pregătește ceva în stilul lui tocmai dement. Sunt ușor siderată. Panicată nu mai sunt de mult. Mama lui e mereu panicată când merge la show-urile aviatice”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Masked singer va apărea goală pe coperta unei reviste

Jurata de la Masked singer a făcut și o dezvăluire care i-a lăsat pe toți prin surprindere. Bruneta a spus că va apărea goală pe coperta revistei Viva! refăcând coperta de acum mai bine de 20 de ani.

Mihaela a avut curajul să pozeze din nou nud, la vârsta de 52 de ani. Iubita lui Baumgartner a pozat exact la fel, apelând la același fotograf care a surprins-o în costumul Evei.

ADVERTISEMENT

La fel ca atunci, o parte din banii din vânzările revistei vor fi donați pentru o cauză umanitară. Este știut faptul că Mihaela se implică în tot felul de acțiuni umanitare, fiind sensibilizată în special de copii și bătrâni.

 

 

ADVERTISEMENT