Life

Mihaela Rădulescu a dezvăluit secretul relației cu Felix Baumgartner: ”Este literă de lege”

01.10.2020 | 23:15
Mihaela Radulescu a dezvaluit secretul relatiei cu Felix Baumgartner Este litera de lege
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de aproximativ 6 ani, relația lor desfășurându-se mai mult la distanță. Prezentatoarea de la Pro TV și cascadorul își trăiesc povestea de iubire la distanță, pandemia ținând-i în țări diferite mai bine de 5 luni.

Foarte multă lume se așteaptă ca frumoasa brunetă și iubitul ei să ajungă în fața altarului, însă vedeta mărturisește că nu-și dorește ca relația să evolueze în acest sens. Celebra moderatoare a show-ului Ferma este fericită cu alegerile sale și se bucură de fiecare clipă alături de sportivul austriac.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit că-și dorește să păstreze relația amoroasă la fel ca la primele întâlniri. Mihaela Rădulescu a precizat și care este secretul unei relații longevive, învățând să nu mai bage în seamă răutățile oamenilor din jur.

Mihaela Rădulescu, secretul unei relații longevive cu Felix

„Păi, asta e problema, că nu vrem să evolueze. Vrem să o ținem exact ca la început și nu vrem să umblăm la ea! Știu că așteptările altora sunt de alte culori, dar pe mine viața m-a învățat să pictez cu ce-mi place. 

ADVERTISEMENT

Nebăgarea în seamă a părerilor celorlalți despre cum să ne trăim noi viața. La mine este literă de lege”, a declarat Mihaela Rădulescu într-un interviu acordat revistei Unica.

Referitor la cel mai mare risc pe care și l-a asumat vreodată, celebra prezentatoare de la Pro TV spune că este vorba chiar de relația amoroasă pe care o are în prezent cu partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Bruneta este conștientă că Felix practică un sport extrem care îi pune în pericol viața de fiecare dată când este la serviciu, sportivul fiind un cascador foarte apreciat.

„Relația cu Felix! Pentru că este un om care-și poate pierde viața în orice zi, într-o banală zi de muncă a lui care înseamnă doar sport extrem și lucruri periculoase, cum puțini oameni pe planetă practică.

ADVERTISEMENT

Așa că nu-i un risc să te îndrăgostești de așa un om care poate să-ți dispară din radarul vieții în orice zi?!”, a mai adăugat moderatoarea show-ului „Ferma. Orășeni vs Săteni”, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT