Life

Mihaela Rădulescu a dezvăluit secretul siluetei la 51 de ani: ”Nu cred în dietă”

09.11.2020 | 13:14
Mihaela Radulescu a dezvaluit secretul siluetei la 51 de ani Nu cred in dieta
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu are o formă fizică de invidiat la 51 de ani, fiind întrebată adesea care este secretul siluetei sale. Recent, prezentatoarea emisiunii „Ferma” a dezvăluit cum reușește să arate impecabil, declarând că nu este adepta dietelor. 

Frumoasa brunetă a mărturisit că face foarte mult sport, având o rutină zilnică de la care nu se abate. Moderatoarea de la Pro TV mănâncă orice îi poftește inima, însă are grijă să nu exagereze. Așadar, vedeta îmbină stilul de viață sănătos cu sportul.

ADVERTISEMENT

Totodată, fosta soție a actorului și artistului Ștefan Bănică Jr. a precizat că a ținut o singură dată cură, după ce l-a născut pe fiul ei, Ayan. În prezent Mihaela Rădulescu considerând că este necesar să fie disciplinată când vine vorba de succes.

Mihaela Rădulescu, despre secretul unei siluete de vis. Vedeta arată impecabil

„Mănânc tot ce-mi face poftă, dar nu exagerez, fac tot ce am chef și timp, îmi umplu viața cu iubire, oameni frumoși, pasiuni, muncă, sport, artă, muzică, plimbări prin lume… 

ADVERTISEMENT

Îngrijirea personală, sportul și alimentația sunt pe lista mea de priorități, dar și de obiceiuri  zilnice, fără excepție, fără scuze inventate.

Timp avem pentru orice, voința și organizarea sunt cheia. Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi, cred în mâncat orice cu măsură, într-o bună stare de spirit, și în sport, ca practică zilnică. 

ADVERTISEMENT

Mai cred în feminitate, în sensul abordării unor situații sau a comportamentului cu ceilalți cu eleganță, umor, onestitate.

Femeile tot vor să fie numite puternice, dar  uită să fie femei, adesea. Și cât de frumoase sunt femeile sexy și senine! Câtă strălucire are părul sau tenul unei femei odihnite, care nu bea alcool și nu e rea sau speriată de perspective!

ADVERTISEMENT

E o filosofie întreagă aici, dar în realitate e despre frumusețea aia care vine din interior, din suflet și din creier. Din liniște, încredere, pasiune, siguranță, ambiție…”, a mărturisit Mihaela Rădulescu în cadrul unei interviu pentru revista VIVA!.

Prezentatoarea recunoaște că apelează la ajutorul procedurilor de reîntinerire, optând adesea pentru un cocktail de vitamine care i se administrează direct în venă. De asemenea, bruneta este abonata tratamentelor faciale de orice tip, tenul ei fiind foarte răsfățat.

ADVERTISEMENT