Cele mai citite

Mihaela Rădulescu a lămurit misterul cu privire la căsătoria cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu a vorbit despre căsătoria cu Felix Baumgartner, după ce toată lumea o întreabă când vor face pasul cel mare.
20.02.2018 | 23:18
Mihaela Rădulescu a lămurit misterul cu privire la căsătoria cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner formează un cuplu din 2014, sunt foarte fericiţi împreună, asta deşi au o relaţie la distanţă. Ea trăieşte la Monaco cu fiul ei, iar Felix are o casă în Elveţia.

Recent, prezentatoarea TV a vorbit despre căsătoria cu cel care îi este alături de patru ani. Mihaela Rădulescu a susţinut că are o relaţie perfectă în  prezent, motiv pentru care nu vrea să schimbe nimic.

“Nu facem ceva diferit de ce fac doi oameni împreună. Toată lumea îmi spune că pun mereu poze cu elicopterul, dar întâmplarea face ca el să aibă mereu treaba cu elicopterul. Ştiu şi eu să-l pornesc şi să-l menţin în aer, dar nu ştiu să aterizez. Noi nu înţelegem noţiunea de vacanţă pe şezlong.

Felix se înţelege bine cu fiul meu. Pentru mine contează relaţia cu băiatul meu. (…) Nu există o relaţie perfectă, pot spune că există doar o relaţie care te face fericit. Râd cu gura până la urechi când aud că cineva are o relaţie perfectă. Eu nu sunt isterică în cuplu, cearta mă crispează.

Noi nu credem în acte, asta că tot sunt întrebată de căsătorie. De ce se îmi schimb liniştea mea cu nişte acte? Noi avem o relaţie liberă. E dreptul meu să trăiesc ce vreau!, a spus Mihaela Rădulescu în direct la TV.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri