Life

Mihaela Rădulescu a renunțat definitiv la România. Vedeta și-a vândut toate proprietățile din țară și s-a mutat la Monaco

Mihaela Rădulescu locuiește de mai bine de 15 ani în Monaco, unde s-a stabilit după divorțul de omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Vedeta a vândut tot ce avea în țară.
28.03.2022 | 14:22
Mihaela Radulescu a renuntat definitiv la Romania Vedeta sia vandut toate proprietatile din tara si sa mutat la Monaco
Mihaela Rădulescu, stabilită definitiv la Monaco. A vândut toate proprietățile din România. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Detectiva de la Masked Singer a renunțat definitiv la România în urmă cu ani buni, când a vrut să o ia de la capăt departe de agitația publică care plana asupra sa și a fiului ei, Ayan. În prezent, vedeta nu mai are nicio proprietate pe meleagurile natale.

Mihaela Rădulescu, stabilită definitiv la Monaco. A vândut toate proprietățile din România

Mihaela Rădulescu și-a vândut toate proprietățile din țară și s-a mutat la Monaco, iar când vine în România se cazează la hotel. Fosta moderatoare de la Ferma recunoaște că are o altă viață departe de plaiurile mioritice.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, prezentatoarea vine în țară numai când are proiecte de televiziune și asta pe perioade destul de scurte. Vedeta subliniază faptul că sufletul îi este în continuare strâns legat de locul unde a venit pe lume.

„Vin în România pentru puține motive și… scurte perioade, în general doar legate de muncă. Am altă viață, pe alte meleaguri și nu întrevăd nicio posibilitate de a reveni să trăiesc în România.

ADVERTISEMENT

Sunt, ca toți românii plecați, cu rădăcinile deja prinse în altă parte, dar cu sufletul mereu conectat la țara mea. De aici și preocuparea constantă de a ajuta în fel și chip, prin fundația mea, cu campanii personale, cu ajutoare de la prietenii de aici…

Am câteva realizări la acest capitol umanitar de care-s foarte mândră”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru publicația viva.ro.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu, casă părintească la Piatra Neamț

Celebra prezentatoare TV nu se mută pentru prima oară definitiv dintr-un loc. Vedeta de la Pro TV recunoaște că se întoarce foarte rar în orașul natal, Piatra Neamț, de unde a plecat imediat ce a terminat liceul.

„Demult. Dar am alte motive să mă întorc acolo, într-o vizită de lucru, pun la cale ceva cu o pietreancă”, a mai adăugat Mihaela Rădulescu, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT